ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה בנושא ריצות לחיטוב .. (https://israelbody.com/showthread.php?t=29096)

Motke 11-02-08 15:51

שאלה בנושא ריצות לחיטוב ..

היי התחלתי חיטוב אתמול .. עכשיו חשבתי על לרוץ חצי שעה כל יום במשך 5 פעמים בשבוע בהליכון על מהירות 10 ..
אז אחד המאמנים אמר לי שאני סתם יוריד מאסת שריר כי אני לא צריך להרודי הרבה (5 קילו מקסימום )
ומהירות 10 לא ממולץ אני צריך לרוץ פחות מהיר .. מה אתם חושבים ? ואם למישהו יש איזה מאמר בנושא ריצות לחיטוב אז אשמח לקבל .. תודה

yogev l. 11-02-08 17:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Motke
היי התחלתי חיטוב אתמול .. עכשיו חשבתי על לרוץ חצי שעה כל יום במשך 5 פעמים בשבוע בהליכון על מהירות 10 ..
אז אחד המאמנים אמר לי שאני סתם יוריד מאסת שריר כי אני לא צריך להרודי הרבה (5 קילו מקסימום )
ומהירות 10 לא ממולץ אני צריך לרוץ פחות מהיר .. מה אתם חושבים ? ואם למישהו יש איזה מאמר בנושא ריצות לחיטוב אז אשמח לקבל .. תודה

זה סתם חרטה ואל תסמוך על כל מאמן יש הרבה מפתחיי גוף שאומרים שזה סתם מיתוס ולא משנה כמה תרוץ השריר ישרף באותה מידה לאומת השומן

Motke 11-02-08 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yogev l.
זה סתם חרטה ואל תסמוך על כל מאמן יש הרבה מפתחיי גוף שאומרים שזה סתם מיתוס ולא משנה כמה תרוץ השריר ישרף באותה מידה לאומת השומן

אז אתה ממליץ להשאר על אותה מהירות ?

mb512 11-02-08 19:17

יש לי שאלה
אירובי שורף את השריר גם??
ואי אפשר לעשות ירידה באחוז שומן (גרעון קלורי שלילי )+ עליה במסה???

ran_z 11-02-08 21:20

שלום,
מהירות הריצה שתעשה לא תשנה דבר לגבי כמה שריר ילך בחיטוב.
כאשר מבצעים חיטוב, אין מה לעשות, יורדים גם במסת השומן וגם במסת השריר.
כמה פחות שריר שתאבד יהיה בהתאם לכמה אפקטיבי ונכון תפריט התזונה שלך, תוכנית האימונים וכמובן גנטיקה.

Ferrari F430 11-02-08 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mb512
יש לי שאלה
אירובי שורף את השריר גם??
ואי אפשר לעשות ירידה באחוז שומן (גרעון קלורי שלילי )+ עליה במסה???

בחיטוב תמיד תשרוף גם שריר וגם שומן. כמו שבעליה במסה אתה עולה גם שריר וגם שומן.
לגבי השאלה השנייה- איך בדיוק תעשה חיטוב שזה מאזן קלורי שלילי ויחד עם זה תעשה עליה במסה שזה מאזן קלורי חיובי ? קצת סותר אחד את השני.

מקווה שעזרתי:boxing:

mb512 11-02-08 22:09

אני רוצה לעלות במסה שריר (רק שריר ) ןלרדת במסת שומן(רק שומן)
חחח זה אפשרי.??

Cortex 11-02-08 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
שלום,
מהירות הריצה שתעשה לא תשנה דבר לגבי כמה שריר ילך בחיטוב.
כאשר מבצעים חיטוב, אין מה לעשות, יורדים גם במסת השומן וגם במסת השריר.
כמה פחות שריר שתאבד יהיה בהתאם לכמה אפקטיבי ונכון תפריט התזונה שלך, תוכנית האימונים וכמובן גנטיקה.

לפי מה שאני יודע ( יכול להיו תשאני טועה ) אם הדופק עובר את ה150 ( משהו כזה כל אחד זה מוטעם לעצמו ) אז זה ישרוף שריר !

שביט 14-02-08 00:00

נניח שאתה שוקל 70 ק"ג עם 10 ק"ג שומן , כאשר תעלה במשקל לכיוון 75ק"ג השומן יכול לעלות טיפה אבל באופן יחסי יש לך פחות אחוזי שומן.

כמובן שאתה עולה בשריר אתה שורף יותר שומן במנוחה ובאימונים ,אחרי זה יבוא חיטוב ואתה תתרכז בשריפת השומן

Motke 14-02-08 14:25

בעקרון פשוט צריך לאכול מספיק חלבון (בהתאם לנתנוים ) כדי לשרוף שריר באופן הכי מינימלי

dor_dru 14-02-08 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Motke
בעקרון פשוט צריך לאכול מספיק חלבון (בהתאם לנתנוים ) כדי לשרוף שריר באופן הכי מינימלי

כמה זה מינמלי ?
נניח בביספס בחודשיים לרדת 0.5 זה הרבה או קצת?

Ferrari F430 14-02-08 18:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dor_dru
כמה זה מינמלי ?
נניח בביספס בחודשיים לרדת 0.5 זה הרבה או קצת?

אם אני לא טועה, זה נחשב סביר כי זה גם שומן, גם שריר וגם נוזלים.
לא בטוח חכה למבינים יותר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ