|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ערב טוב.
נגיד אני אוכל ארוחה ב7 -8 בבוקר עכשיו אחרי שלוש שעות אני אוכל בבית ספר כ-4 פרוסות של לחם מחיטה מלאה עם חומוס ו-4 חתיכות פסטרמה. האם זה מספיק כדי להיחשב כארוחה או שצריך להוסיף עוד משהו..? אחרי אימון אני שותה ישר אבקה, וכשעה אחרי אימון אני אוכל 2 פרוסות לחם חיטה מלאה ע 2 בייצים וקוטג' 5%. זה מספיק לארוחה של שעה אחרי אימון או צריך יותר? (בד"כ יוצא שזו גם הארוחה של לפני השינה שלי.. רק ש כ-10 דקות לפני השינה אני אוכל מעדן קטן..) ביום בלי אימון יוצא לי לאכול ארוחה של קופסת טונה שלמה+2 לחם. זה מספיק לארוחה? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תרשום תנתונים שלך, את המטרה, ואשתדל לעזור לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה, כמו שאמרתי למעלה אני ישר אחרי אימון לוקח אבקת חלבון+כף סוכר ענבים ורק אחרי שעה שלקחתי תחלבון אני אוכל שתי בייצים + קוטג'+ 2 פרוסות לחם.
משקל:76-77 מטרה:מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תראה, בנוגע לארוחה בבית ספר תעלה את זה ל 6 פרוסות, בנוגע לחומוס תעיף אותו אלא אם כן זה חומוס ביתי, אני מציע לך להכין חומוס \ טחינה ביתית כמקור שומנים עיקרי, ושים 2 כפות בבית ספר, זה אחלה ארוחת בינתיים בתנאי שאתה חוזר הביתה אתה אוכל ארוחה מלאה וטובה, כפי שאמרתי הארוחה בבית ספר היא אחלה, אתה יכול להוסיף איזה פרי ככה לקנח
![]() אחרי האימון אני מציע לך רק לפי דעתי להחליף לתמרים, הרבה יותר נוח ופחות סבל.. אבל זוהי רק דעתי האישית |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מ4 פרוסות אני כבר יוצא ממש אבל ממש שבע... לא ניראה לי שאני יצליח לדחוף עוד 2 פרוסות... וגם לאמא שלי אין זמן להכין על הבוקר כ"כ הרבה אוכל.. :p
אני חושב אני יסתפק כבר ב-4 ויביא איזה פרי איתי (בננה) ואז יא לי פחות 5-6 חלבון מאשר שהייתי לוקח 6 פרוסות ככה שזה בקטנה... בכל מקרה, תודה רבה על התגובות המהירות ואשמח לקבל עוד הצעות\תגובות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() למען הסרת ספק, דיברתי על 6 פרוסות פסטרמה ולא על פרוסות לחם, ובנוסף אני מציע לך להכין תסנדוויצים בלילה שלפני להכניס למקרר ארוז ולחסוך זמן יקר (שאצלי כל הבוקר הולך לאכילת השיבולת שועל המזורגגת הזאת) פףףף
|
![]() |
![]() |