|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תרגילים טובים עושה את התרגילים של הסרטון 8 דקות Abs כבר הרבה זמן יש פה אנשים בפורום כמו Six Pack יש לו בטן מעולה ועוד כמה אנשים שראיתי להם את הבטן ממש מרשים אני יודע שזה קשור לאחוזי שומן וריצות צריך לעשות ולשמור על מאזן קלוריות שלילי וכו אבל תרגילים לא מזיזים לי את הבטן בשיט.
אז אתם יכולים לעזור לי תודה מראש!
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() דדליפט+סקווט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש כמו שפעם אמרו 4שרירים בטן(שהיום זה לא נכון אלה 3) יש בטן עליונה(הריבעוים) בטן תחתונה (מיתחת לתבור שזה כבר לא נחשב כי שאתה עובד על בטן עליונה זה גם בטן תחתונה) ויש את הצדדים ככה אין תרגיל שיביא לך צורה פשוט אתה צריך לעבוד על הבטן ואם יש לך גנטיקה מרשימה איכולי היה לך בטן מעולה אז בדרך כלל התריגילים שיוציאו לך זה ככה: כפיפות בטן בשיפוע אם משקל (בטן עליונה) אלכסונים(צדדים) והרמת רגליים לחזה(בטן תחתונה) בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עריכה: אם לא הבנת אז טעית השרירים בבטן הם:\ ישר בטני תוך בטניים אלכסונים פנימיים אלכסונים חיצוניים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה יותר יבלית את הקוביות ה 6-8? איזה תרגילים?
בבקשה תעזרו לי!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני באותה בעיה..........
אני מתאמן על בטן ושום דבר לא זז...... יענו התרגילים לא משפעיל אליי אני יוכל לעשות 100000 .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו התרגיל הזה טוב למה שאני רוצה הוא עובד על כל הבטן אבל בעיקר על המקום הספצ'יפי שאני רוצה?
http://www.exrx.net/WeightExercises/...gHipRaise.html
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא שוב החפירות על הבטן...
אח שלנו אני אחסוך ממך הרבה טרחה והרבה הקלדה - בטן וקוביות זה תוצאה מאחוז שומן נמוך, לא תרגילים ולא 8 דקות של תרגילים וכל מיני חרטה שיווקי אחר.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
השרירי בטן גדלים אולי לא מהר כמו אחרים אבל בהחלט גדלים ולפותי האשכול שאתה עושה כפיפות בטן תוסיף משקל שלא תצליח יותר מ15 חזרות הבעיה שכולם עושים 30 חזרות וזה עובד על סיבולת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא נכון בגרוש? אתה רוצה להגיד לי שאם תאמן בטן חזק והכל יהיה לך קוביות על 15-16 אחוז כן?
כמובן שישנה גם המאסה, בבטן היא פחות משמעותית.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() קודם כל ידוע שמאמנים בארץ על הפנים בודדים הרציניים והבאמת מבינים מה שהם אומרים יש 4 שרירים בבטן כמו שידידי trx--->sus אמר אתה לא יכול לעבוד על קוביות מסויימות ברגע שאתה עושה תרגיל בטן אתה מפעיל את כל השרירים הסירטון הזה שווה לתחת כי הוא עובד על סיבולת הם עושים שם 8000 תרגילים ברצף זה לא מה שיעלה לך את המסה בבטן צריך להיתייחס אליה כמו כל שריר אחר בבטן למשל אתה שמעת על איזה סירטון 8דקות חזה??
חוץ מזה כדי שהיו לך אתה הקוביות המדוברות אתה צריך להיות בעל אחוזי שומן יחסית נמוכים ובעל גנטיקה מתאימה שזה גם אם תעשה שמיניות באוויר אתה לא יכול לשפר
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ...
|
![]() |
![]() |