|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אממ אז ככה לפני שבועיים חזרתי להתאמן אחרי חודש וחצי בלי אימונים (כתוצאה מניתוח)
היקף לא יודע 43+/- , התמונה קרה, אני 88 קילו 16-17% +/- 170-172 אני ממש לבן, חורף מה לעשות, אמ זהו בערך, זה סתם עידכון של אמצע מאסה, אני ממשיך עד 95 קילו +/- זתומרת בערך עד יוני , וכן אני שחיף אני יודע.. ![]() ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ממש מחזיק ממך אחי... היד נראית מעולה למרות שיש פיגור קטן בבייספס.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
כשאני באיזור ה11-12 פתאום נראה כאילו יש פיק טוב..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבייספס שלך ממש לא גרוע, רואים שהוא ארוך וזה יתרון, הבעיה היא שיש לך יד אחורית חזקה ביותר ולכן זה יוצר אשליה שהבייספס קטן. אני יודע שיש לנו גנטיקה די דומה, והאמת היא שהיתה לי בעיה דומה בעבר - חוסר איזון לטובת הטרייספס - ומשום מה בחצי שנה האחרונה זה השתנה והבייספס נהיה איכשהו יותר דומיננטי מהטיירספס, וזה נותן מראה יותר טוב ליד, לפחות לדעתי.
ד"א, יש לך מסנג'ר או איסיקיו אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התרשמתי אחי,גדלת יפה מאוד.
טרייספס מצויין. אתה יודע מה לעשות,בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: איש הייטק ומספק שירותי מחשוב - טכנאי מחשבים בשבילכם
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() יש לך יד ענקית.
אני זוכר אותך מזמן בפורום והיתקדמת המון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אחלה יד,
אמה מיפלצת! ולא הבנתי עדיין O_o מה עדיף אז(בתחרויות למשל) בייספס ארוך או קצר? כל פעם אומרים משו אחר :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מסיבי ביותר !
גם כל הכבוד על ההתמדה למרות הניתוח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תותח ואתה מטר שבעים ו שתיים ו88 קילו זה בכלל לא צחוק ולא שחיף באמת התרשמתי בהצלחה בהמשך
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עזוב אתה לא בסדר בן אדם !
![]() לפני כמה חודשים אמרת שאתה עושה UD2 והכל ואם אני לא טועה סיימת כבר או משהו או שהניתוח הפסיק אם סיימת תביא תמונות ממש חיכיתי רציתי לראות אותך אחרי התכנית הזאת ! בכל מקרה אחלה יד אחי :] בהצלחה לך בהמשך ותודה לאל שאתה בריא !
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פששש חזק יד גדולה לגובה שלך
רחב לאללה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אחלה יד,אתה מתכנן חיטוב בקרוב,או שאתה עושה חיטוב לקראת הקיץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שחיף
מה אתה גנוב אחי יש לך אחלה יד מחכה לראות אותך בחיטוב בהצלחה גבר
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מסיבי ביותר !
יד מטורפת ! כל הכבוד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תודה לכולם,
בקשר לחיטוב, רשמתי, אני מתכוון לעלות עד 95 קילו +/- אני מניח שזה יהיה באיזור יוני ואז לחטב, אין לי בעיה בחיטוב של התדמה ותפריט וכל הקקי הזה, התיכנון הוא לרדת ל10-12 % ואז שוב פעם לעלות שוב פעם ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() % שומן לא נמוך בכלל,אבל אני בתוח שאתה יודע טוב מאוד מה אתה עושה,בהצלחה בהמשך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אחי, 16-17% +/- רק מלא בנוזלים גם בגלל קריאטין, אני סופח בצורה מטורפת..
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() תומר תגיד הית במקרה בתחרות נאבבא 2007 בנתניה ?פשוט ראיתי אני זוכר מישהו דומה לך וחטוב יחסית (נו טוב,עברה כבר שנה + -) אבל בכול מקרה...?
|
![]() |
![]() |