|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה חשוב לאכול אורז רגיל לבן או אורז חום או משהו?
אם זה משנה אז מישהו יכול להגיד איזה אורז הכי טוב ? המלצה על אורז שאתם משתמשים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כל דבר שהוא מלא (קמח מלא, אורז מלא,פסטה מקמח מלא סוכר חום...) עדיף מהגירסה ה"לבנה"שלו. מדובר במוצרים שעברו פחות עיבוד ויש בהם יותר סיבים תזונתיים
חוץ מזה שהערך הגליקימי שלהם הוא נמוך כלומר מדובר בפחמימות מורכבות. פחמימות מסוג זה עדיפות במשך היום כמובן שסוכר חום הוא בעל ערכים גליקימיים גבוהים אבל הוא עדיף על סוכר לבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
לאורז לבן ולאורז חום יש אותו אינדקס גליקמי [79 83 - אין הבדל כ"כ] אין טעם לקנות לחם מלא ואורז מלא, זה סתם יקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש בהם יותר סיבים ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט של דימי מלפני כשנה:
"אני אוכל רק לחם מלא ואורז מלא לא נוגע בחרא מעובד ולא מכניס את זה לגוף שלי פשוט לא איכס איכס" אכן דימי, מה השתנה? ![]() ד.א שימו לי מוניטין יא קמצנים שנים שאני בפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בנוסף לכך דימי בקשר ללחם אתה טועה , ללחם מלא יש אינדקס גליקמי 46.
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=2 ולאורז מלא 66 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תסתכל שם. בנוגע לסיבים זו לא בעיה, אם תוסיף לך לתפריט 6-10 ירקות,1-3 פירות ביום וש"ש לדוג' בבוקר אתה מסודר לגמרי מבחינת ויטמינים, מינרלים וסיבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתה מסתכל על אתרים מטומטמים ולא על מקורות שגיל מביא?
O0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
http://www.tcb.ac.il/Extra/type1file/gilists.html והנה עוד אחד: http://www.carbs-information.com/glycemic-index.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למשל לחם לבן (בגט צרפתי) מקבל 95 לעומת לחם מחיטה מלאה שמקבל בסביבות 70, ובאתר אחר הערכים שונים זה עדיין לא מדע ככ מדויק מה שברור שעדיף כל מה שעבר פחות עיבוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
פחות מעובד, יותר בריא!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=אור55]פחות מעובד, יותר בריא![/quote
אין ספק= צודק במאה אחוז וזה כל העניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |