|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() אחרי שמרוב חוסר טעם בתפריט הגעתי לזה שאני אוכל שניצלי תירס של טבעול - החלטתי לפתוח אשכול שבו יהיו מתכונים של דברים טעימים שאפשר לאכול בחיטוב. יש הצעות?
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טונה במים
מלפפון חמוץ מיונז 5 אחוז הכנה: שמים את הטונה בקערה ועושים ממנה חתיכות קטנות חותכים את המלפפון חמוץ לעיגולים קטנים ומוסיפים לטונה מוסיפים 2-3 כפיות מיונז ומערבבים הכל זה אחלה גם בשביל לאכול לבד וגם בשביל לשים על לחם וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אפשר לעשות גם עם גבינה
לקחת טונה במים להשים בקערה עם גבינה לבנה וזה יוצא פצצה אתה יכול להוסיף תירס אני הכי אוהב את זה עם תירס |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חביתה
שים את כמות החלבונים הרצויה בתוספת חלמון 1 (אני למשל אוכל 3\1) כף גבינה לבנה חצי אחוז טיפה חלב -יוצאת חביתה שמנה וטעימה רצח, ככה אני אוהב לפתוח תיום! תאכל את זה על פריכיות עם גבינה לבנה, תיכול להוסיף איזה עגבנייה. סלט טונה פחית טונה, 2 כפיות גדושות של מיונז (מיוקל), בצל קצוץ, מלפפון חמוץ קצוץ, פלפל אדום קצוץ, ביצה קשה מעוכה לחתיכות קטנות, חרדל מלח פלפל ואבקת שום->סלט טונה שוס! תאכל גם עם פריכיות או לחם מחיטה מלאה. גלידת פרי יוגורט 1.5% שומן (לבן), פרי (אני אוכל עם תפוח.. אתה יכול גם לעשות עם אגס ובעצם מה שבא לך). בבלנדר עם קצת חלב וטיפה ממתיק (סוכרזית נוזלית). שים בפריזר שעתיים-שלוש, כל 20דק'-חצי שעה צריך לערבב בשביל שלא יהיה קרח.. יוצא מרקם מדהים אחד השווים! עם זה אני סוגר תיום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גלידה
קח 1 יוגורט 0% שומן ,הכנס למקפיא וכעבור שעתיים יש לך גלידה ![]()
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() פשטידת טונה
חומרים: בצק עלים 2 קופסאות קטנות של טונה משומרת בשמן\ עדיףמים מסוננות היטב. 1/2 כוס תירס (שימורים) 1/2 כוס בצל מטוגן (לא חייב) 2 ביצים 5 כפות מיונז קל 2/3 כוס חלב 2 כפות גבינה צהובה לייט מגוררת דק כף אבקת מרק עוף פרווה פלפל שחור הכנה : משמנים תבנית פיירקס מלבנית ומניחים עליה את בצק העלים כך שיכסה גם את הדפנות, אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, או עד שהוא מתחיל להשחים. מערבבים את כל שאר המרכיבים ביחד ואז שופכים את התערובת על בצק העלים שהשחים ואופים עוד כ - 1/2 שעה
![]() |
#7 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא ממש הסכלתי על המתכון אבל ראיתי בהתחלה שכתבת בצק עלים אז אני נאלץ להזכיר ללך שהוא ביקש מתכונים לחיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל