![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה בשריר התאומים שביחס לכל הגוף שנראה מאוד פרופורציונאלי הוא ממש קטן ובעיתי עד עכשיו הייתי עושה 3 סטים של הרמת עקבים בסמית בטווח של 12-20 חזרות וכלום הם לא גדלו בשיט יש איזה שיטת עבודה טובה שאפשר להטיש כמו שצריך את התאומים?ומה הטווח חזרות האידיאלי לשריר הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פעםן הייתי קופץ על חבל וזה הי תופסאת התאומים חזק... אבל זה אירובי... אין לי הרבה רעיונות..
אל תדאג תמיד לזקנים יש תאומים ענקיים... יבוא יום וגם אתה תיהיה זקן ![]() עריכה: בגדול אני לא חושב שיש עוד תרגילים חוץ ממה שאמרת+מה שאמרת בישיבה... כי זאת התנועה היחידה לתאומים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() תעבוד 3 פעמים בשבוע בלי קשר לאימון רגליים, 3 תרגילים, 3 סטים כל אחד
אני רוצה לראות שהם לא גודלים לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אתה יכול לעשות בסוף אימון רגליים כשל במשקל גבוה בסמית' בטווח של 20 חזרות. רק תדווא שיש לך שמירה מסודרת.
אני בשביל התאומים הייתי שם 140-150 קילו על הגב ומתחיל לקפץ על הפלטות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ד"א אני לא עושה בסמית' אין אצלינו במכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() בלי
לעבוד עם המוט נגיד 10 חזרות ואז להניח לדפוק עוד איזה 20 בלי משקל סתם ככה על הרצפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל שאיתי נתן לך מצויין, אבל אני קצת מפחד עליך שתבצע אותו
![]() עם היה לך פרטנר ההיתי אומר לך שתעמיס אותו בסוף כל אימון על הגב ותתחיל להרים עקבים עד שתקיא דם. אני תמיד אומר שתאומים זה קצת שריר בעייתי ומי שמעולם לא היה קצת שמשנמן אז יש לו היקף תאומים די קטן, בימיוחד עם אתה אקטומרוף מובהק אז תאומים גדולים זה יכול להיות סיוט בישבילך, אתה צריך לעלות חזק במסה גדולה ומלוכלכת בכל הגוף ודגש על תרגילים מורכבים לרגליים כגון סקוואט.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2) המאמן יכול גם לעזור לעשות כמה חזרות כפויות. 3) הכי חשוב!! לא לעשות על מדרגה אף פעם! מסוכן לאללה! תיקחו שתי פלטות של עשר קילו תניחו על הרצפה ועליהם תבצעו את התרגיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |