ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תאומים (https://israelbody.com/showthread.php?t=2541)

Ori-Silver 26-11-06 15:34

תאומים

יש לי בעיה בשריר התאומים שביחס לכל הגוף שנראה מאוד פרופורציונאלי הוא ממש קטן ובעיתי עד עכשיו הייתי עושה 3 סטים של הרמת עקבים בסמית בטווח של 12-20 חזרות וכלום הם לא גדלו בשיט יש איזה שיטת עבודה טובה שאפשר להטיש כמו שצריך את התאומים?ומה הטווח חזרות האידיאלי לשריר הזה?

Yoshi-Moto 26-11-06 15:37

פעםן הייתי קופץ על חבל וזה הי תופסאת התאומים חזק... אבל זה אירובי... אין לי הרבה רעיונות..

אל תדאג תמיד לזקנים יש תאומים ענקיים... יבוא יום וגם אתה תיהיה זקן:1eye:

עריכה: בגדול אני לא חושב שיש עוד תרגילים חוץ ממה שאמרת+מה שאמרת בישיבה... כי זאת התנועה היחידה לתאומים...

amir harduf 26-11-06 15:51

תעבוד 3 פעמים בשבוע בלי קשר לאימון רגליים, 3 תרגילים, 3 סטים כל אחד

אני רוצה לראות שהם לא גודלים לך

Gamerrrrr 26-11-06 15:53

אתה יכול לעשות בסוף אימון רגליים כשל במשקל גבוה בסמית' בטווח של 20 חזרות. רק תדווא שיש לך שמירה מסודרת.

אני בשביל התאומים הייתי שם 140-150 קילו על הגב ומתחיל לקפץ על הפלטות ;) כשאחד מהמדריכים היה תופס אותי מאחורה

Night_Wolf 26-11-06 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אתה יכול לעשות בסוף אימון רגליים כשל במשקל גבוה בסמית' בטווח של 20 חזרות. רק תדווא שיש לך שמירה מסודרת.

אני בשביל התאומים הייתי שם 140-150 קילו על הגב ומתחיל לקפץ על הפלטות ;) כשאחד מהמדריכים היה תופס אותי מאחורה

הכי טוב גם אני עושה את אותו תרגיל בידיוק:wiggle:

Gamerrrrr 26-11-06 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
הכי טוב גם אני עושה את אותו תרגיל בידיוק:wiggle:

תרגיל רצח!! אני אשכרה מסיים אותו עם דמעות.
ד"א אני לא עושה בסמית' אין אצלינו במכון.

amir harduf 26-11-06 16:47

ציטוט:

תרגיל רצח!! אני אשכרה מסיים אותו עם דמעות.
ד"א אני לא עושה בסמית' אין אצלינו במכון.

תנסה לשלב סופר סט עם סתם כפיפות רגילות על הרצפה

Gamerrrrr 26-11-06 16:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
תנסה לשלב סופר סט עם סתם כפיפות רגילות על הרצפה

עם משקל או בלי??

amir harduf 26-11-06 16:50

בלי

לעבוד עם המוט נגיד 10 חזרות
ואז להניח לדפוק עוד איזה 20 בלי משקל סתם ככה על הרצפה

ran_z 26-11-06 19:03

התרגיל שאיתי נתן לך מצויין, אבל אני קצת מפחד עליך שתבצע אותו :)
עם היה לך פרטנר ההיתי אומר לך שתעמיס אותו בסוף כל אימון על הגב ותתחיל להרים עקבים עד שתקיא דם.

אני תמיד אומר שתאומים זה קצת שריר בעייתי ומי שמעולם לא היה קצת שמשנמן אז יש לו היקף תאומים די קטן, בימיוחד עם אתה אקטומרוף מובהק אז תאומים גדולים זה יכול להיות סיוט בישבילך,
אתה צריך לעלות חזק במסה גדולה ומלוכלכת בכל הגוף ודגש על תרגילים מורכבים לרגליים כגון סקוואט.

Ori-Silver 26-11-06 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
התרגיל שאיתי נתן לך מצויין, אבל אני קצת מפחד עליך שתבצע אותו :)
עם היה לך פרטנר ההיתי אומר לך שתעמיס אותו בסוף כל אימון על הגב ותתחיל להרים עקבים עד שתקיא דם.

אני תמיד אומר שתאומים זה קצת שריר בעייתי ומי שמעולם לא היה קצת שמשנמן אז יש לו היקף תאומים די קטן, בימיוחד עם אתה אקטומרוף מובהק אז תאומים גדולים זה יכול להיות סיוט בישבילך,
אתה צריך לעלות חזק במסה גדולה ומלוכלכת בכל הגוף ודגש על תרגילים מורכבים לרגליים כגון סקוואט.

אני מזומורפ ודי קל לי לעלות במאסה גם בלי מי יודע מה הרבה שומן כמעט 80 אחוז מהאימון שלי מתבסס על תרגילים מורכבים והכל גודל כמו שצריך חוץ מהתאומים אימון הבא אני יפציץ אותם בתרגיל שגיימר כתב אולי אני יעשה אפילו דרופ סט למרות שזה נראה לי יהיה ממש סיוטי

Gamerrrrr 26-11-06 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
אני מזומורפ ודי קל לי לעלות במאסה גם בלי מי יודע מה הרבה שומן כמעט 80 אחוז מהאימון שלי מתבסס על תרגילים מורכבים והכל גודל כמו שצריך חוץ מהתאומים אימון הבא אני יפציץ אותם בתרגיל שגיימר כתב אולי אני יעשה אפילו דרופ סט למרות שזה נראה לי יהיה ממש סיוטי

לא צריך דרופ סט, תגיע ל20 חזרות כבדות במיוחד וזהו, מספיק :) אם אתה מרגיש אתה יכול עוד כמה תגיע עד ל25 אבל תבכה כל הדרך. אני כשאני מסיים אני נופל על הרצפה.

Ori-Silver 26-11-06 19:17

ציטוט:

לא צריך דרופ סט, תגיע ל20 חזרות כבדות במיוחד וזהו, מספיק :) אם אתה מרגיש אתה יכול עוד כמה תגיע עד ל25 אבל תבכה כל הדרך. אני כשאני מסיים אני נופל על הרצפה.

לעשות את זה חופשי בלי סמית?אתה שם מדרגה והמאמן תופס אותך מאחורה שלא תיפול?

Gamerrrrr 26-11-06 19:19

ציטוט:

לעשות את זה חופשי בלי סמית?אתה שם מדרגה והמאמן תופס אותך מאחורה שלא תיפול?

1) אם יש לך סמית' הרבה יותר עדיף כי זה יותר בטוח.
2) המאמן יכול גם לעזור לעשות כמה חזרות כפויות.
3) הכי חשוב!! לא לעשות על מדרגה אף פעם! מסוכן לאללה! תיקחו שתי פלטות של עשר קילו תניחו על הרצפה ועליהם תבצעו את התרגיל

Ori-Silver 26-11-06 19:23

ציטוט:

1) אם יש לך סמית' הרבה יותר עדיף כי זה יותר בטוח.
2) המאמן יכול גם לעזור לעשות כמה חזרות כפויות.
3) הכי חשוב!! לא לעשות על מדרגה אף פעם! מסוכן לאללה! תיקחו שתי פלטות של עשר קילו תניחו על הרצפה ועליהם תבצעו את התרגיל

סבבה תודה אחי :wiggle:

ran_z 26-11-06 19:41

ציטוט:

אוקיי הבנתי אז זה גנטיקה שלך ככה. :jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ