|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי רוצה ללמוד קצת על תכניות האימונים הבאות, מפני שעוד שבועיים-שלושה עלי להחליף תכנית ועדיין לא חשבתי מה לעשות..
West Side Barbell Max-OT חוץ מזה הייתי רוצה לשאול אם התכניות האלה (ולצורך השאלה הזאת אני מוסיף לשתיהם גם את הבאלקינג רוטין של לייל מקדונלד) מתאימות למתאמן מתחיל (6 חודשים) או שזה סתם בזבוז זמן ושעדיף להשאר עם הבסיס וללכת על איזה 5x5 כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() West Side Barbell זאת תוכנית שמותאמת לפאוורליפינג, היא מתבססת בעיקר על בנצ', סקוואט ודד ליפט עם מעט מאוד חזרות (1-3).
לפרוט של של התוכנית, http://www.muscletalk.co.uk/article-...e-barbell.aspx Max-Ot זאת תוכנית שמחלקת את הגוף ל-ABCDE כשלכל חלק מוקדשים 4-5 תרגילים עם מירב הסטים שניתן, כל סט בטווח 4-6 חזרות. התוכנית מתבססת על מחזורים של 12 שבועות. זה מה שאני זוכר בערך מהתוכנית, יכול להיות שטעיתי בכמה פרטים. למידע מלא, יש לך את אתר הבית שלהם, אתה צריך להירשם עם אימייל ואז הם מכניסים אותך לתוך "היומן מסע" שלהם ומסבירים לך בדיוק את כל מה שצריך. לדעתי אם אתה עושה כרגע 5x5 והיא עובדת לך טוב, אז חבל להחליף סוס מנצח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שבכלל ללכת על Starting Strength שעדיין לא עשיתי (אני מתאמן עכשיו עם 5x5) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() כמו שאמרתי, יכול להיות שטעיתי בכמה פרטים לגבי Max-Ot.
רק משהו אחד לא הבנתי: ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אני ילך אז על הSS ויעשה אותו חודשיים בערך ומשם אני יראה אם להתקדם ל5x5 או להמשיך עם ה SS עוד (אחרי 2 ריסטים בסקוואט אני בטוח כבר ירד מהSS..) ד"א: ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() מה עישנת?
![]() ציטוט:
|
|