|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מתאמן 3 פעמים בשבוע...
אימון ראשון - תלת ראשי - סט חימום של 6 חזרות עם משקל פחות ועוד שתי סטים של 8 חזרות משקל מלא דו ראשי - סט חימום של 6 חזרות עם משקל פחות ועוד שתי סטים של 8 חזרות משקל מלא כפיפות מרפק בעמידה עם שתי משקולות - סט חימום של 6 חזרות עם משקל פחות ועוד שתי סטים של 8 חזרות משקל מלא כפיפות בטן - 3 סטים של 40 אימון שני - לחיצת חזה עם מוט משוחרר - סט חימום של 8 חזרות משקל פחות ועוד שתים סטים של 12 חזרות משקל מלא מתח - סט חימום 4 חזרות עם משקולת ועוד שני סטים 8 חזרות עם משקולת כפיפות בטן - 3 סטים של 40 אימון שלישי - תלת ראשי - סט חימום של 6 חזרות עם משקל פחות ועוד שתי סטים של 8 חזרות משקל מלא דו ראשי - סט חימום של 6 חזרות עם משקל פחות ועוד שתי סטים של 8 חזרות משקל מלא כפיפות מרפק בעמידה עם שתי משקולות - סט חימום של 6 חזרות עם משקל פחות ועוד שתי סטים של 8 חזרות משקל מלא לחיצת חזה עם מוט משוחרר - סט חימום של 8 חזרות משקל פחות ועוד שתים סטים של 12 חזרות משקל מלא מתח - סט חימום 4 חזרות עם משקולת ועוד שני סטים 8 חזרות עם משקולת כפיפות בטן - 3 סטים של 40 רציתי לדעת האם לשנות משהו האם זה טוב האם אני מסוגל ליותר? תודיעו לי אם לכתוב משקלים... |
![]() |
![]() |