|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עצרתי באדום ב3 לפנות בוקר אחרי מסיבה של חבר, הבחור שמאחוריי נרדם על ההגה ונכנס בי בעוצמה והעיף אותי לסוף הצומת, אני נהגתי ועוד 2 חברים לידי, עכשיו, זה לא הכל,
הוא יצא מהאוטו כולו בשוק של החיים נראה בדכאון רצח ואמר: "im sorry guys, i didnt sleep last night" ולאחר שיחה ארוכה איתו גילינו שהבחור ממש מסכן, תייר מצ'כיה שהגיע לארץ ובלילה שלפני איבד את אביו בטביעה בים, ובגלל זה הוא לא ישן בלילה מן הסתם - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463749,00.html הלכו שתי המכוניות טוטאלוס. הקטע המוזר זה שלא כואב לי כלום למרות שחברים שלי סובלים ![]() יש מצב זה מהדדליפט\סקוואט ושאר התרגילים הכבדים ? :O (חוק וולף לגבי צפיפות עצם) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ![]() עזוב ת'מכוניות העיקר שאתה בסדר..... וואי אבא לו טבע בחופשה? איזה לא נעים זה (גם לא בחופשה זה לא נעים..=/ ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מההההה אני בהלם....
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לא ממחר תתחיל להרגיש כאב עכשיו זה עדייו טרי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() its because you sqat like a girl.
גבר אם אני הייתי עושה משקל כמו שלך בסקוואט ודד ליפט גם לי זה לא היה כואב
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סיפור עצוב.
באמת טרגדיה, אתה לא יודע איזה רע עשית לי עכשיו שבא לי למחוק את הפוסט הזה שלאנשים אחרים גם לא יהיה רע. שמח שיצאת בשלום, מקווה שחברים שלך יחזרו על הרגליים מהר. שבוע טוב.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי תהיה בריא
איזה מסכן זה שפגע בך שלא נדע
![]() |
#8 |
|
![]() איזה מסכן באמא שלי
והעיקר שאתה בסדר אחי ..ומקווה שלא לקחת ממנו תפרטים ! הוא עבר מספיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() העיקר שאתם בריאים ושלמים,מסכן הבחור.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה חברים, והתקשרתי אליו ביום שלמחרת (זה קרה שלשום\אתמול ב3 לפנות בוקר, כאילו, כשהתאריך היה 26) ואמרתי לו "be strong, call me if you need any help while youre here in israel" אז הוא אמר לי : "im gettin' ready to leave", והוא נסע לאחר כמה שעות חזרה לצ'כיה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() כוס עמו המכונית אחי...העיקר שאתה בסדר תהיה עירני תמיד למרות שזאת לא אשמתך אם אתה רואה בשעה כזאת בכביש מישהו נוהג כמו איזה מפגר תיתרחק ממנו פקח עיניים על הנהגים שנוהגים באיזור שלך אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() סלויקו מה הקשר שהוא עבר מספיק למה טאיבוקס צריך לשלם עכשיו על הנזק של המכונית כמה אלפי שקלים. אם הוא לא ישן כל הלילה שלא יעלה על ההגה זה גם יכל להגמר אחרת. ואני הייתי גם הולך ותובע את אמא שלו אם צריך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
קצת רחמים ... אבא שלו נפטר
![]() |
![]() |
#14 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה בנס זה נגמר רק במכונית ולא במוות של עוד מישהו. אז זה לא משנה מה הסיבה בכלל אין הצדקה לנהוג כמו נרקומן ואם ביצעת עבירה אז תשלם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעולם אל תשפוט בנאדם עד שלא תיהיה בנעליים שלו, כל מה שהוא עשה כולל עליה על ההגה סיכוי גבוה מחוסר שפיות זמני בגלל המצב, נכון לצערנו זה היה יכול לעלות בחיי אדם והבנאדם הזה גם היה נכנס לכלא למשך חייו וסביר להניח מתאבד שם. צריכים לתת לו לסיים את תקופת האבל ורק אז לדאוג לרכב, זה סה"כ חתיכה של פח, קודם כל עזרה והומניטריות.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר שאתה בסדר ב"ה.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() באמת מסכן הבחור שלא נדע,אבל הכי חשוב שאתה בסדר תרגיש טוב גבר.
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא היתי רוצה שיעשו לי כזה דבר בחול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל