|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפעמים יש פעמים שאנשים רוצים לקחת דוגמא מאחרים זה יעזור אם כל אחד יגיד תתוכנית שלו ויתן את מה שהוא עושה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() Fbw 3 פעמים בשבוע.
סקוואט 3x8 דדליפט 3x8 בנט אובר 3x8,6,6 מתח - 2x8,6 בנצ' פרס - 3x8,6,4 חזה עליון בדאמבלים 2x8,6 לחיצת כתפיים מאחורי העורף 3x8,6,6 כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט ישר - 2x7 דחיקה צרה - 2x8,6 שראגס - 2x10 בטן פעמיים בשבוע 3-5 סטים בכל פעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Fbw
מתח רחב-3 סטים בנט אובר-3 סטים לחיצות חזה שטוח בדאמבלים-3 סטים פרפר במכונה-2-3 סטים סקווט-4 סטים כפיפות רגליים-2-3 סטים לחיצות כתפיים ארנולד בעמידה-2 סטים הרחקה בפולי תחתון-סט 1 שראגס בסמית-3 סטים כפיפות מרפקים במוט אולימפי-2 סטים לחיצה צרפתית-2 סטים בטן-3 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אני עושה שבוע ככה שבוע ככה... ולנושא: FBW X 3 בנצ' פרס- 4 סטים. פולי/חתירה בטי באר- 4 סטים. שראגס- 3 סטים. סקוואט- 3 סטים. כפיפות ברכיים- 3 סטים. לחיצת כתפיים/ הנפות לצדדים- 3 סטים. כפיפות מרפקים- 2 סטים. לחיצה צמודה/ לחיצה צרפתית/ פול דאון- 3 סטים. בטן- 3 סטים.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 5x5 של BILL STAR
יום ראשון: DEEP SQUAT 5X5 BENCH PRESS 5X5 BENT OVER ROW 5X5 יום שלישי: DEEP SQUAT 4X5 MILITARY PRESS 4X5 SUMO DEADLIFT 4X5 יום חמישי: DEEP SQUAT 4X5, 1X3, 1X8 BENCH PRESS 4X5, 1X3, 1X8 BENT OVER ROW 4X5, 1X3, 1X8 עולה במשקלים באופן שבועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
בגלל זה אני עושה שבוע שבוע...בכל מקרה, אני אוהב להתמקד בתרגיל אחד לשריר אחד באימון FBW... ככה אני מרגיש יותר את הקריעה של השריר..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טאיבוקס סקשר לתוכנית שלך..מזה אומר שכתבת ככה?
Deep Squat 4x5, 1x3, 1x8 Bench Press 4x5, 1x3, 1x8 Bent Over Row 4x5, 1x3, 1x8 זה 6 ססטים לכל תרגיל וטווח חזרות שונה? ואיך אפשר לשנות חזרות וסטים?על כל חזרה שעולה מורידים סט?משהו כזה? כי אני רוצה לפחות 8 חזרות אז זה נהיה ככה 8x2 7x3 6x4 5x5.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() Ab 4 פעמים בשבוע , לא יפרט את התוכנית זה די ארוך ^^
|
![]() |