|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תוכנית האימונים שלי :/
משקל:86 גובה: 1.80 מטרה: חיטוב אימון A: רגליים: פשיטת ברך - 4x10-12 דחיקת רגליים- 4x10-12 כפיפת ברך- 4x10-12 כתפיים: הנפות לפנים לסרוגין 4x10-12 הנפות לצדדים -4x10-12 פרפר אנכי- 4x10-12 דחיקה מעלה- 4x10-12 בטן: כפיפות משכיבה לישיבה לישר ביטני 6x35-40 אלכסונים 4x25 אימון B: חזה: דחיקת ידיים בשכיבה -4x10-12 דחיקת ידיים באלכסון - 4x10-12 פרפר אנכי בספסל 4x10-12 פרפר אופקי 4x10-12 יד קידמית: כפיפת מרפק בעמידה עם מוט 4x10-12 כפיפת מרפק לסירוגין עם משקולות 4x10-12 כפיפת מרפק בישיבה 4x10-12 בטן: כפיפות משכיבה לישיבה לישר ביטני 6x35-40 אלכסונים 4x25 אימון C: גב: עליית און- 4x10-12 משיכת ידיים מאחורי הראש- 4x10-12 חתירה- 4x10-12 טרפז ומעויינים: משיכת ידיים לאחור - 4x10-12 יד אחורית: פשיטת מרפק בשכיבה 4x10-12 פשיטת מרפק מאחורי הראש 4x10-12 פשיטת מרפק בעמידה 4x10-12 בטן: כפיפות משכיבה לישיבה לישר ביטני 6x35-40 אלכסונים 4x25 אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 16 סטים לכתפיים?!ממש יותר מדי..וגם לדעתי בכלל יש לך יותר מדי סטים באימון A.
חוץ מזה אתה לא צריך לאמן בטן כל אימון,שרירי הבטן הם כמו כל שריר אחר והם גם צריכים את המנוחה שלהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין סקווט ולחיצת חזה?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי יותר מדי סטים לשרירים הקטנים.
תוריד סטים, ותעלה משקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד 3 סטים מהשרירים הקטנים ו4 סטים מהכתפיים.
הרגליים בקושי עובדות יחסית לכל שאר השרירים, סקוואט דדליפט, מוכר? בטן אין צורך לעשות כל אימון, מספיק פעמיים בשבוע, והתכנית הזאת יוצרת התנגשויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה סקוואט אבל במכונה, כי אני גם בחיטוב וגם זה תוכנית ראשונה שהיא רצינית מההפסקה שלקחתי לחצי שנה אז אני לא רוצה להרים משקלים יחסית גבוהים בתור התחלה :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
AxBxCxx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש הצעות לחלוקה אחרת של האימונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שם יותר מדי סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה ככה אז זה סבבה, עדיין תוריד סטים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך כול כך הרבה בטן ותוריד בכמות סטים (במיוחד לכתפיים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ואם אני עדיין ישאיר את אותם סטים במה זה יכול לפגוע? ^^
כי אני גם ככה מרים משקלים יחסית נמוכים |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בחיטוב תשקיע יותר באימונים האירוביים ותנסה גם לעשות אימון של פעמיים בשבוע לכל שריר. אימון של Ab בעצימות פחות גבוהה יהיה יותר אפקטיבי לדעתי יותר מאשר Abc פעם בשבוע. אם כבר אתה עושה Abc בתקופת חיטוב תנסה לבוא פעמיים לכל תוכנית ותוריד מהעומס- זה פשוט יותר מדיי ולא מתאים לתקופת חיטוב, מה גם שזה רק פעם בשבוע.
|
![]() |
![]() |