|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חבר'ה שמעו קראתי כמה מאמרים על האומגה
והתקשתי להבין איך ומתי בידיוק אני צריך לשלב את זה בתזונה באיזה כמות , מה היא בעצם עושה האומגה מישהו יכול לסדר לי קצת תעניינים אני התפריט מסה איפה אני צריך לשלב את האומגה 3 ? תודה רבה רבה לעוזרים ! ZoonD עריכה : וסליחה על הבורות באמת סליחה
![]() |
#2 |
|
![]() תקנה שמן פשתן ---> שפוך לסלט ---> תטרוף
מספיק פשוט?
![]() |
#3 |
|
![]() רגע אתה מבלבל אותי בכלל ...
מה התפקיד של האומגה חוץ מהפחית כולסטרול ולמנוע בעיות לב ? יענו מה זה עושה קודם כל ?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט נשגב מבחינתי איך אתה מצליח לסבול את השמן המזעזע הזה ליותר מחצי שניה. לפעמים המטרה אינה מקדשת את האמצעים ![]() לפותח הפוסט, במידה ותבחר לתסף באומגה 3 בכמוסות פשוט צרוך אותך במהלך ארוחה כלשהי (כדי להמנע מטעם "דגי" בפה כאשר צורכים אותן על בטן ריקה), במידה ויש לך סבלנות וכוח למעט יותר התעסקות נסה לפזר את הצריכה שלהן לאורך היום, לדוגמה 2 כמוסות בבוקר, אחת בצהריים ושתיים נוספות בערב.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תקנה קפסולות של שמן גדים, זה זול, ומאוד חשוב אם אתה לא אוכל דגים בצורה סדירה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
יותם, אתה פוחז שאין כמותו. מה הבעיה עם שמן פשתן?!?! זה כמו שמן זית. אני מודה שבתקופה שלא השכלתי ובלעתי שתי כפות על הבוקר זה באמת עשה לי בחילה. אבל כשאוכלים את זה עם משהו זה נהדר. אני עושה מזה רוטב מיוחד עם טחינה, לימון, כורכום, קצת חומץ תפוחים ופפריקה וזה יוצא מעדן
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
שמן פשתן עשיר בALA, בעוד ששמן הדגים עשיר בEPA וDHA שהן השלב הסופי בגוף של חומצות האומגה 3. יש יתרונות מיוחדים לחומצות הסופיות הללו שמתקבלות משמן הדגם, בעוד ששמן הפשתן יתרום יותר באיזון היחס של חומצות השומן לטובת אומגה 3, הן עוזרות לדברים כמו זכרון, השמנה ועוד... לפי מה שאני יודע, ההמרה של ALA בגוף לEPA וDHA הינה לקויה, לא ניתן להסתמך עליה בתור מקור לחומצות האחרונות, וכך פשתן אינו מהווה תחליף לשמן דגים. כנראה שאחרי הכל כן אפשר ללמוד דבר או שניים מקורס תזונה בסיסי של וינגייט :-). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |