|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם החומוס שמוכרים בסופר, לדוגמא "חומוס צבר" הוא מקור לשומן איכותי?
איזה חמאת בוטנים טובה בתור שומן איכותי? טובה וזולה? (אם אפשר תרשמו כמה סוגים) אשמח לתשובות ![]()
__________________
![]() All the POWER is in the HEAD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא, כל החומוסים והטחינות המשומרים למיניהם (אחלה צבר וכו') על הפנים, יש לך טחינה גולמית, אתה מערבב עם מים מתבלן ונהנה.
בקשר לחמאת בוטנים, אך ורק סקיפי! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() דווקא טחינה יכול לשמש כשומן איכותי זה לא משנה תעשיתית או גולמית , אפילו בגולמית יש יותר שומן.
יש בזה המון סידן וזה מומלץ אך לא להגזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז טחינה אני ייקנה מקופסא בסופר.
חמאת בוטנים של סקיפי כמה עולה? וכמה גרם יש שם?
__________________
![]() All the POWER is in the HEAD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל רגע חומוס מורכב בין היתר מטחינה לא?וטחינה זה שומן איכותי אז איך זה שחומוס הוא לא שומן איכותי(באמת אני לא יודע)?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חומוס לייט יכולה להיות אפשרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעבר לכמות הקלוריות המופחתים ?
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אוכל המון חומוס במסה,השאלה אם זה מקור טוב לשומן איכותי,ועוד שאלה עד כמה חשוב שומן איכותי במסה?והסבר בבקשה,תודה מראש
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() החומוס עצמו יותר פחמימתי אתם טועים פה טחינה היא מקור שומן סתכלו בערכים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להמליץ לך על טחינה גולמית משומשום מלא ,מערבב עם מים,לימון ומלח ושופך(15-30ג') על סלט זה אחד הדברים היותר טעימים.
בקשר לחומוס,אל תמנע מלאכול חומוס ,אתה יכול לאכול 15-30ג' חומוס ביום זה לא נורא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור ולעניין, טחינה עדיפה על חומוס כמקור שומן איכותי, במיוחד הגולמית שאפשר להכין לבד ולתבלן בקיצור לעשות לפי הטעם.
|
![]() |
![]() |