|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל רציתי להגיד שאני רוצה להעלות במסה.. ואף פעם לא בניתי לעצמי תפריט והפעם אין לי כסף לתזונאי או משו..
בקיצור התפריט ככה: בוקר- 2 פרוסות לחם עם קוטג ביניים- לחם עם פסטרמה או שוב קוטג' צהריים- עוף/בשר/דגים+ אורז/פירה או פיתה עם שניצל עם חומוס ביניים- 2 יוגורט 3% שומן לפני אימון- בננה אחרי אימון/ערב- טונה בשמן+ ביצים 3 חלבון ו-1 חלמון + 2 פרוסות לחם ולפעמים בלילה (תלוי אם מתי אני אוכל הערב כי לפעמים האימון שלי נגמר רק ב-9) יוגורט בבקשה תנו הצעות/שיפורים ובכלל את דעתכם.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() לא משהו !
א.חסר נתונים ! ב.לפני אימון בננה ? זה הכל ? ג.אחרי אימון משהו אם בחממה מהירה לאחר מכן חלבון רצוי אם משהו לספיגה מהירה(גליקמי גבוהה) רק אחרי זה הארוחה ! לפני השינה גם ארוחה טובה !שוב ,מה הנתונים ? |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתה לא יכול לומר א' ואז פשוט להמשיך ... זה שגוי תחבירית P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אבירן תפרט כצת,:
תיספור את כמות החלבון/פחמימות/שומן ותרשום את המישקל של כול המאכלים ! דוגמא קותג' קופסא 1 - 250 ג"ר ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה.. אני שוקל רק 53 לכן אני חייב לעלות במסה אז זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי..
קוטג' אני אוכל בערך 100 גרם שזה 5 גר שומן 11 חלבון ביוגורט 1 יש 15 גר פחמימות 6 גרם חלבון ו-4 שומן ואני אוכל 2-3 ליום טונה קופסה- 10 גרם שומן 30 חלבון ביצים אני לא יודע כמה יש.. עוף 200 גר' בערך ולפעמים יותר אני גם לא יודע כמה.. ככה גם בשר או דגים.. אורז בערך 2-3 כוסות גם פירה ככה ולפי מה שהבנתי לאכול משו כמו ענבים אחרי אימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() סוכר ענבים או פחמימה אם אינדקס גליקמי גבוה תמרים לחם לבן
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי לכתוב שכשאני רושם לחם זה לחם לבן... כי יש לי בעיה הנקראת קרוהן.. בקיצור אסור לי סיבים כמו בלחם שחור...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אולי אתה תיראה תוצאות עם תפריט כזאת ביגלל שאולי קודם לא היה לך אפילו את הכמות הזאת של קלוריות ...
אבל עדיין זה לא תפריט רציני ! (יותר נכון זה ביכלל לא תפריט) מצתאר להגיד לך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מציע לעשות איתו? להוסיף חלבון/פחמימות? איך אני יכול לעשות את מה שאני אוכל מה שאתה מכנה "תפריט" אחי??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() כמה קלריות פחממות שומנים וחלבונים יש לך בתפריט לא מענין אותי מה אתה אוכל ואיזה מזונות
מה שמענין זה המטרה וכמה פחממות שומנים חלבונים וקלריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי לעלות במסת שריר..
|
![]() |
![]() |