![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כאבים במפרק של הכתפיים...גם שמאל וגם ימין...
מה עושים עם זה? יש משחה או כדורים?? זה כואב בזמן האימון אני עושה חזה וזה כואב וגם בגב , שלא נדבר על כתפיים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() קודם כל - קח מנוחה בלי לחשוב פעמיים.
אני עכשיו חוזר מחודש השבתה בעקבות פציעה בכתפיים, וזה הדבר הכי מבאס בעולם. לך לאורטופד הכי טוב, או שמקרה הרע קח כדורים בשם Betaren מהרופא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בסייקל תאמת לא כדי לאצור, כך איזה משחה או כדור שלא תרגיש תכאב ואחרי הסייקל תפל בזה, אבל זאת דעתי תעשה איך שנוח לך
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לך לאורטופד, אני במקומך הייתי מבצע בדיקת אולטרא-סאונד ובדיקות דם (-שים לב לגבי Bck).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עם המשקלים שלך אני מבין חחחחח הגוף שלך מתפרק
לך לרופא! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה בדיוק כואב?
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הייתה לי דלקת שום משחה שום דבר לא יעזור,לקחתי 3 שבועות מנוחה ואז חזרתי להתאמן בהדרגה ,רק מנוחה מלאה,אני יודע שזה ממש מעצבן אבל עדיף לך מלגרוע את המצב עוד יותר.
הכי טוב בכלל שתלך לרופא אבל תזהר מהם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה משתנה מהבעיה,אצלי לא יודע כאילו הוצאתי תכתף מהמקום ויש קליקים כאלה עד עכשיו,הבעיה היא שזה כאב ממש ב 3 שבועות הללו,אבל אז כבר עבר כמו שצריך ועם חימום טוב לא הרגשתי בכלל בכאב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפני שנה במהלך אימון מתח היה לי "פראק" הכתף הסתובבה ולאחר 10 שנ' עוד "פראק" והכתף חזה למקום. מאז אני שומע מהכתף קליקים/תזוזות ומדי פעם כאבים. זה מה היה לך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא בדיוק,עשיתי בנץ' ניסיתי לבדוק את ה Rm שלי עם 105 קילו עשיתי 3 חזרות ,נהיו לי קצת כאבים לא משהו רציני,ואז אחרי יומיים עבדתי רגיל ואז היה את הקליק הזה באמצע הסט ומאז יש הרגשה כאילו הכתף זזה מהמקום,זה כנראה סוג של דלקת עד עכשיו יש לי את זה כמובן ברמת כאב הרבה פחות גדולה. לפני זה הייתי עושה 80 קילו כמו שצריך בלי כאבים,עכשיו אם אני מנסה אני מרגיש שיש לחץ על הכתף ונוצרים כאבים .
אבל בגדול כן יש לי בעיה מאוד דומה. |
![]() |
![]() |