ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פציעות ספורט (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   כאבים בכתפיים... (https://israelbody.com/showthread.php?t=21216)

אליאב קרייסלר 10-10-07 00:03

כאבים בכתפיים...

כאבים במפרק של הכתפיים...גם שמאל וגם ימין...
מה עושים עם זה? יש משחה או כדורים??
זה כואב בזמן האימון אני עושה חזה וזה כואב וגם בגב , שלא נדבר על כתפיים...

Dr. Recoba 10-10-07 00:25

קודם כל - קח מנוחה בלי לחשוב פעמיים.

אני עכשיו חוזר מחודש השבתה בעקבות פציעה בכתפיים, וזה הדבר הכי מבאס בעולם. לך לאורטופד הכי טוב, או שמקרה הרע קח כדורים בשם Betaren מהרופא..

CriminaL 10-10-07 09:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Recoba
קודם כל - קח מנוחה בלי לחשוב פעמיים.

אני עכשיו חוזר מחודש השבתה בעקבות פציעה בכתפיים, וזה הדבר הכי מבאס בעולם. לך לאורטופד הכי טוב, או שמקרה הרע קח כדורים בשם Betaren מהרופא..

במקום כדורים אני הייתי ממליץ על נרות ביטרן ההשפעה שלהם הרבה הרבה יותר טובה,מניסיון.

Nicolas 10-10-07 09:27

אם אתה בסייקל תאמת לא כדי לאצור, כך איזה משחה או כדור שלא תרגיש תכאב ואחרי הסייקל תפל בזה, אבל זאת דעתי תעשה איך שנוח לך

Ronush 10-10-07 21:30

לך לאורטופד, אני במקומך הייתי מבצע בדיקת אולטרא-סאונד ובדיקות דם (-שים לב לגבי Bck).

PcGunMan 19-10-07 21:58

עם המשקלים שלך אני מבין חחחחח הגוף שלך מתפרק
לך לרופא!

Bullet 19-10-07 22:58

איפה בדיוק כואב?

Ronush 19-10-07 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
איפה בדיוק כואב?

אהבתי את החתימה ! :)

ahtung 20-10-07 01:15

אחי הייתה לי דלקת שום משחה שום דבר לא יעזור,לקחתי 3 שבועות מנוחה ואז חזרתי להתאמן בהדרגה ,רק מנוחה מלאה,אני יודע שזה ממש מעצבן אבל עדיף לך מלגרוע את המצב עוד יותר.
הכי טוב בכלל שתלך לרופא אבל תזהר מהם..

Ronush 20-10-07 02:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ahtung
אחי הייתה לי דלקת שום משחה שום דבר לא יעזור,לקחתי 3 שבועות מנוחה ואז חזרתי להתאמן בהדרגה ,רק מנוחה מלאה,אני יודע שזה ממש מעצבן אבל עדיף לך מלגרוע את המצב עוד יותר.
הכי טוב בכלל שתלך לרופא אבל תזהר מהם..

לצערי, לפעמים גם זה לא מספיק !

ahtung 20-10-07 12:02

אחי זה משתנה מהבעיה,אצלי לא יודע כאילו הוצאתי תכתף מהמקום ויש קליקים כאלה עד עכשיו,הבעיה היא שזה כאב ממש ב 3 שבועות הללו,אבל אז כבר עבר כמו שצריך ועם חימום טוב לא הרגשתי בכלל בכאב.

Ronush 20-10-07 12:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ahtung
אחי זה משתנה מהבעיה,אצלי לא יודע כאילו הוצאתי תכתף מהמקום ויש קליקים כאלה עד עכשיו,הבעיה היא שזה כאב ממש ב 3 שבועות הללו,אבל אז כבר עבר כמו שצריך ועם חימום טוב לא הרגשתי בכלל בכאב.

נראה לי שלי ולך יש אותה בעיה !

לפני שנה במהלך אימון מתח היה לי "פראק" הכתף הסתובבה ולאחר 10 שנ' עוד "פראק"
והכתף חזה למקום. מאז אני שומע מהכתף קליקים/תזוזות ומדי פעם כאבים.

זה מה היה לך ?

ahtung 21-10-07 22:20

לא בדיוק,עשיתי בנץ' ניסיתי לבדוק את ה Rm שלי עם 105 קילו עשיתי 3 חזרות ,נהיו לי קצת כאבים לא משהו רציני,ואז אחרי יומיים עבדתי רגיל ואז היה את הקליק הזה באמצע הסט ומאז יש הרגשה כאילו הכתף זזה מהמקום,זה כנראה סוג של דלקת עד עכשיו יש לי את זה כמובן ברמת כאב הרבה פחות גדולה. לפני זה הייתי עושה 80 קילו כמו שצריך בלי כאבים,עכשיו אם אני מנסה אני מרגיש שיש לחץ על הכתף ונוצרים כאבים .
אבל בגדול כן יש לי בעיה מאוד דומה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ