|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום =]
אני בן 15 הגובה של זה 1.71 אני שוקל 58 בפעם האחרונה שבדקתי לפניי בערך שבוע-שבועיים. אחוז השומן אצלי הוא 16%-17% מדדתי באמצעות מכשיר שמניחים עליו את האגודלים לא יודע אם זה אמין במיוחד.. אני אחריי דיאטה של כחודשיים והורדתי יחסית דיי הרבה שומן אבל אני מאמין שגם שריר. אני הפסקתי את הדיאטה מחשש לבריאותי מכיוון שמשקל 58 לא נראה לי בריא במיוחד. אני עושה כל יום 3x15 שכיבות שמיכה וכפיפות בטן: 3x30 אני נואש ולא יודע מה לעשות עדיין יש לי מצבורי שומן בצדדים קצת בפנים ובאמצע הבטן. יש דרכים להוריד את השומן הזה? תודה מראש =]
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() מאמרים כבר קראת?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אני לא מחפש כאן כמות ידע..
רק לקבל כיוון להגיד לי תרגילים לעשות וזהו.. ואם יוכלו לפרט מעבר לזה אהיה עוד יותר אסיר תודה..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תמשיך עם שכיבות סמיכה אבל אם אתה רוצה לפתח כוח תגיד אני יתן לך נוסחה.
עכשיו להורדת שומן אתה אמור להישאר במאזן קלורי. אז לך לדיאטנית ותבקש תפריט ותעשה אירובי לאט לאט וזה ירד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף לכפיפות בטן והשכיבות סמיכה שלך כל יום גם מה שנקרא
tabata זה בעצם לעשות 20 שניות של סקוואטים בלי משקל ואז 10 שניות מנוחה 8 פעמים (בשביל עוד מידע חפש בגוגל את השם)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם תעשה כל יום לא יתן לך יותר תוצאות מ3-4 פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תנסה לעלות כמה שיותר נקי ואחרי שתעלה איזה חמש קילו תעשה שוב חיטוב
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה סקוואטים?
זריזי הסבר את עצמך בבקשה יוגב, לא הבנתי בכלל את המשפט. וכל מה שאתם אומרם לי פה, יעזור לי לפיתוח והורדת השומן?