|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
יש לי בעיה...
כמה שאני אוכל אני לא מצליח לעלות במשקל!!
אני חיב לעלות זה מעצבן אותי... עכשיו התחלתי אחרי כול אימון לאכול שתי קופסאות טונה... מה יש לאכול משהו משמין!!! אין לי כסף כרגע לחלבונים וכאלה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תהיה על עודף קלורי עצום (1000) כמוני ואני בטוח שאתה תעלה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טונה אחת עולה 5 ש"ח
נקח בהנחה שאתה מתאמן 3 פעמים בשבוע 2 קופסאות טונה כל אימון שווה 10 ש"ח בשבוע 30 ש"ח בחודש 120 וזה בהנחה שאתה לוקח אך ורק אחרי אימונים ולא לוקח גם במהלך השבוע אבקת חלבון עולה 340 ש"ח בערך והיא מספיקה בין חודשיים לשלוש תעשה כבר את החישובים שלך מה משתלם לך קח בחשבון שאבקת חלבון טעים יותר ונוח יותר מלאכול 2 קופסאות טונה (ועוד במיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
למה לאכול כ"כ הרבה חלבון אחרי אימון? ואני גם די בטוח שאתה מזניח את הפחמימות החשובות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא טוב לאכול שתי טונות אחרי אימון!?
אז מה טוב לאכול אם לא 2 טונות... תן לי ככה כמה דברים טובים שאתה ממליץ אחרי אימוןן{: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קח פחממות שמתפרקות מהר בגוף כדי למלאות את הגליקוגן כמו למשל : בננות או תמרים או סוכר ענבים ביחד עם הטונה ומספיק קופסת טונה אחת לא צריך שתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() מה הבעיה לעלות משקל פשוט תאכלו,
אני מת להרגיש איך זה לאכול ולאכול לא להשמין |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תאכל אוכל איכותי משמין בנוסף לתזונה שלך כמו אגוזים שקדים קשיו פירות יבשים גרנולה תנגב טחינה
![]() |
#9 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה קשור עכשיו טונה? הוא צריך פחממות והרבה תוסיף פחממות לתפריט שלך בהדרגה כל שבוע תעלה עוד 30 -40 גרם פחממות ותוסיף לתזונה שלך כמו שמאיה אמרה שומן איכותי
או שומן לא איכותי חחח כמו המבורגרים וכאלה אם דברים כאלה אתה תשמין מאוד מהר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פוסט מרגיז
הרי ברור שאם תעלה את כמות החלבונים זה לא מה שישנה את העניין אתה צריך לאכול יותר פחמימות אין דבר כזה שאתה לא תעלה במשקל פשוט תתחיל לאכול יותר פחמימות וארוחות עם פ/ח/ש בצורה מסודרת יותר תן עצימות יותר גבוה באימונים ממליץ לך על קריאטין אם הבעיה נמשכת |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() במצבך הייתי אומר שפשוט תאכל את כל מה שיש לך בתפריט + כל מה שבא ליד
עדיף לא חטיפים שומניים מאוד ודבר בסגנון אבל פחמימות חלבונים וגם שומנים קצת מה שבא ליד תאכל ... אבל שתי שאלות קודם, איך אתה מתאמן ? יכול להיות שאתה באימון יתר ? כמה זמן אתה כבר לא עולה במשקל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני מתאמן נכון 3 פעמיים בשבוע{:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ואני אוכל - למה אני לא גדל בטירוף עזוב אחי... זה לא הדרך |
|
![]() |
![]() |