|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שוב אני מפרסם את התוכנית של ריפטו שאותה ThaiBox המליץ לי עליה + ביצוע תרגילים נוספים
וכעת אני רוצה לקבל בבקשה חוות דעת על סדר האימון, על התוכנית עצמה ולבדוק האם לדעתכם היא מתאימה לי. בפעם הקודמת לא קיבלתי מספיק תגובות על התוכנית ושלשום במכון כושר הראתי למדריך את התוכנית והוא לא המליץ לי לעבוד איתה כי לטענתו יש בה תרגילים שעלולים לגרום לפציעות והיא לא מומלצת מתחת לגיל 18 אבל אני לא ממש הקשבתי לו ולמרות שיש בתוכנית תרגילים שאת הביצוע שלהם צריך לעשות באופן חופשי, אני מקפיד על ביצוע נכון ואין שום סיבה שאגרום לנזקים.. בכל מקרה אשמח לשמוע שוב מה דעתכם. שמי רביב, בן 15, שוקל 66 ק"ג, 10% שומן, גובה: 1.72. מתאמן בג'ודו 10 שנים, במכון כושר חודשיים ושבוע שעבר התחלתי לעבוד עם התוכנית החדשה: חימום: - חימום קל לכל גוף + מתיחות. - קפיצה בדילגית: 3X100 - 2 סטים חימום לכל תרגיל (משקל קל, 15 חזרות). A מתח - 3X10 סקווט חופשי כנגד מוט - 3X5 לחיצת חזה (לא במכונה) - 3X5 דדליפט - 1X5 כפיפות בטן (רגליים ב-90 מעלות) - 3X20 B מקבילים - 3X10 סקווט חופשי כנגד מוט - 3X5 מילטרי פרס - 3X5 פאוור קלין - 3X5 כפיפות בטן לאלכסונים (רגליים ב-90 מעלות) - 3X20 לכל כיוון A אותם תרגילים המופיעים בסעיף A חוץ מהתרגיל לבטן ובמקום תרגיל זה אני מבצע: הרמות ברכיים לחזה - 3X20. שבוע 1 - ABA , שבוע 2 - BAB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקפיצות בדילגית לא מתישות אותך?
התכנית אחלה, אבל אני הייתי לדעתי הולך לכיוון של איזה Fbw טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הן לא מתישות אותי.. אני נח כ-5 דקות אחרי ביצוען ואז מתחיל באימון.
תוכל להראות לי בבקשה את התוכנית Fbw? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בעקרון התכנית שלך די אחלה, הקטע פשוט ש3 פעמים בשבוע עדיף אולי יהיה לעשות Fbw סטייל 5x5 שעובד הרבה על כוח ספציפית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית בסדר רק הסדר לא ממש טוב אני חושב
תתחיל מהתרגלים הקשים..אתה בטח עושה מתח בלי בעיה אז תחכה איתו לאמצע תתחיל כככה A סקווט דד ליפט לחיצות חזה מתח בטן B סקווט פאוור קלין מילטרי מקבילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה נח בין הסטים??
והייתי ממליץ לך להחליף את המתח בבנט אובר עם מוט.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בנט אובר- התכוונת ל: חתירה ביד אחת בהטיית גב או לחתירה כנגד מוט בהטיית גו? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני במכומך ההיתי עושה
AbAb יענו ארבע פעמים בשבוע אם זה מתאים לך אבל ככל הנראה שזה לא מסתדר לך אולי בגלל הג'ודו בכל מקרה תוכנית טובה .. בהצלחה
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ועם יד אחת מסור, אבל זה אותו שריר מטרה והשוני היחיד הוא בשרירים המייצבים.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אגב המלצה נוספת אליך היא לעשות Ab בחלוקה של Push וpull ז"א:
אימון A לחיצת\לחיצות חזה סקוואט מיליטרי פרס טרייספס - פשיטות מרפקים מסוגים שונים או לחיצה באחיזה קרובה אימון B דדליפט בנט אובר כפיפות מרפקים מתח וכו' ועוד תרגילים שונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה צריך לעשות מנוחות של 3-4 דקות בין הסטים.... שוב אתה הרי בתוכנית כוח לא? בכל מקרא אני לא ממליץ לך על התוכנית הזאת לך כל חלוקה פשוטה של AB או FBW עם כמה תרגילים מורכבים 6-10 חזרות,מנוחות קצרות תבנה לעצמך תפריט טוב תגיע לאיזה 80 קילו עם קצת שומן ואז תעבור לתוכנית מהסוג הזה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
במקום 1.5-2 דקות מנוחה, אנוח כפי שהצעת כ-3-4 דקות בין סט לסט. לשאלתך: כן אני עובד עם תוכנית לשיפור הכוח! ולמה אתה לא ממליץ לי על התוכנית שהצגתי? אני דווקא מסתדר איתה טוב מאוד. |
|||
![]() |
![]() |