|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מיתכוון לעשות Abcxabx
מה אתם אומרים על התוכנית ועל הסידור הזה ??? עד עכשו עשיתי Ab 4 פעמים בשבוע נימאס A חזה דחיקה חזה במוט 4x6,6,8,8 דחיקה בשיפוע 30 מעלות 3x8 דחיקה בדמבלים 3x10,8,6 קרוס הובר 3x10 יד אחורית לחיצה צרפתית אם מוט W 3x6 פשיטת מרפקים נגד פולי עליון מאחורי הראש אם חוט 3x8 פולי עליון אחיזה הפוכה 4x8 B גב בנט אובר רוז 4x8 T-bar 3x8 מתח 3x6 משיכה אלייך בישיבה אם מוט ארוך 3x10 יד קידמית מוט ישר 3x6 דמבלים בסיבוב 3x8שתיהם בו זמנית פולי תחתון 3x8 C כתפיים לחיצה אם דמבלים 3x8 הרחקות לצדדים 3x8 כתף אחורית 4x9 רגליים סקווט סמט משין 4x8 פשיטות ברכיים 3x8 כפיפות רגליים 3x8 הרמת עקבים 3x8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוסיף דדליפט \ דדליפט רומני לרגליים, בגב הייתי מתחיל עם מתח \ פולי עליון ואז בנט אובר וכל האחרים, חוץ מזה אחלה תכנית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דדליפט אני קצת מפחד מיזה אם ביצוע לא נכון פוגע בגביה אבל ניראה בקשר לשני בנט אובר צורך יותר שרירים מיצבים אז חשבתי כדי שיהיה ראשון לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא פוגע בגביה, פוגע בגב, אין לך השגחה כל שהיא \ מאמן שיוכל לעזור לך עם התנועה?
בקשר לבנט-אובר, כעקרון קודם מתחילים עם תרגילים מורכבים, רק השאלה זה למה אתה רוצה לשים דגש, אם זה ללאטיסימוס אז עדי, שתתחיל עם מתח\פולי עליון, ואחרי זה תעבור לבנט אובר שעובד בנוסף גם על הרבה שרירים נוספים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השגחה יש כמה מאמין אף אחד מהם לא סומך אלייהם חוץ מאחד אני ידבר איתו ניראה בקשר לבנט חח תזביר מה זה ללאטיסימוס ומה יש עוד חח זה כבר מעבר לידע שלי חח (: מה זה רוחב גבי והשני זוגפי קיצר לא יודע תזביר יותר אני יבין (: ואם אני יוסיף תדדליפט זה לא יהיה עצים מידי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() יותר מדי סטים לדעתי בשביל 5 בשבוע.... אבל אם זה עובד עליך טוב אז שיהיה בהצלחה...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() לטיסימוס, הרחב גבי (אם אנלא טועה זה השם?) |
![]() |
![]() |