ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-10-07, 22:56   #1
CatDog
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 329
ברירת מחדל חימום אבקת חלבון

אז אחת ולתמיד - מותר לחמם אבקת חלבון ?
אני תמיד עושה אבקת חלבון+ש"ש+חלב במיקרוגל כמה דקות ...
אז מה החלבון פשוט נעלם ? או שהוא נספג יותר לאט ? האיכות שלו יורדת ? אין בכלל קלוריות ?
ד"א יש מישו חוץ ממני שמחמם ת'חלבון ?
תודה ...
CatDog מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-07, 23:29   #2
dror
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלdror
 
תאריך הצטרפות: Apr 2006
הודעות: 1,184
ברירת מחדל

טוב די כואבת לי האצבע
היגעתי ל148 אבל אסור מותר עד 25
__________________
גם אני מורד בצבא הצ"י
ניפגש במרתף הבירה
dror מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-07, 23:41   #3
Danzig
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanzig
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 4,861
כללי:: גבר שבגברים
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי CatDog
אז אחת ולתמיד - מותר לחמם אבקת חלבון ?
אני תמיד עושה אבקת חלבון+ש"ש+חלב במיקרוגל כמה דקות ...
אז מה החלבון פשוט נעלם ? או שהוא נספג יותר לאט ? האיכות שלו יורדת ? אין בכלל קלוריות ?
ד"א יש מישו חוץ ממני שמחמם ת'חלבון ?
תודה ...
מותר עד גבול מסויים, זה לא הורס שום ספיגה שום נעליים הכל בולשיט, קח ש"ש+סקופ+חלב דחוף ל2 דקות ותהנה.
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-07, 00:16   #4
מתן18
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 4,721
ברירת מחדל

דנטורציה אולי אבל זה לא משנה..
מתן18 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-07, 01:29   #5
NSH1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNSH1
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 716
ברירת מחדל

דנטורציה פוגעת בצורה.. בריח או בטעם אבל אנ יכמעט בטוח שלא בערך התזונתי
[למדתי ביולוגיה בתור מגמה, לא שהייתי טוב בזה אבל אני זוכר את החלק של דנוטרציה - שינוי תכונות]

לדוגמא- ביצה עובתר דנוטרציה שהיא הופכת לביצה קשה. החלבון נשמר..
__________________
כשתגדל תבין.
רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-07, 01:36   #6
מתן18
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 4,721
ברירת מחדל

המבנה השלישוני משתנה..אבל אם החלבון הוא למאכל זה ממש ממש לא משנה
מתן18 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-07, 01:41   #7
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

כמו שנאמר, זה לא משנה - החלבון ממילא עובר דנטורציה [חוץ מזה שהוא עובר הידרוליזה ומפורק לחלקים קטנים בהרבה] במערכת העיכול.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-07, 15:17   #8
CatDog
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 329
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
טוב די כואבת לי האצבע
היגעתי ל148 אבל אסור מותר עד 25
חחחחחחחח מה אתה כל כך מופתע ? זה ידוע שחברות לא ממליצות לחמם .... בכל מקרה .. תודה אנשים
CatDog מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:04.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים