|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי.
אני כבר שנתיים מתאמן במכון , ובחצי שנה האחרונה אין לי זמן להגיע ואני מגיע כפעמיים בשבווע למכון. היום דברתי עם המדריך והוא אמר לי שאני חייב לעבור לתוכנית A של כל השרירים (כל שריר 2 תרגילים) וכתפיים\חזה אני עושה סופרסט אחד שזה יוצא 3 תרגילים לשירירים האלו. בהתחלה הייתי סקפטי לגבי המעבר כי תמיד עבדתי Ab , ולעבוד על כל השרירים ביחד נראה לי פחות אפקטיבי. מה אתם אומרים? תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לעשות כל הגוף מאשר חלוקה וככה תספיק את כל האימונים..בזמן האחרון יש פה שהבה עזבו חלוקות ועשים Fbw או שיטות חדשות..
תנסה אין מה להפסיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בסה"כ מהי המטרה שלך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(אין לי ברירה, מתגייס במרץ רוצה להכנס לכושר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בצבא אתה שואף להיות ביחידה מובחרת ? או סתם ג'ובניק ? * אני שואל את זה משום שאם אתה שואף להיות ביחידה מובחרת אז עדיף לך קצת לוותר על המטרה של מאסה ולעבור לסיבולת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רץ פעמיים בשבוע מרחקים לא קצרים, אבל דואג לאכול מספיק כדי שאני לא ארד יותר מדי במשקל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שתוכנית Fbw תעבוד בשבילך יותר טוב מתוכנית Ab, זה הכל תלוי בגנטיקה שלך.
מה שכן, אם אתה כבר בן 18, ואתה יודע לעשות את התרגילים כמו שצריך, כדאי לך אולי לחשוב על תוכנית מהסגנון של טאי בוקס (תוכנית עם תרגילים מורכבים בלבד). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי אני אבדוק את זה. אבל בנתים , מה שהמדריך המליץ לי לעשות (לעבור ל A , מכיון שאני מגיע רק פעמים בשבוע) זה באמת עדיף על לעשות AB ? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |