|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, זה פחות או יותר התפריט שלי. בסה"כ בניתי תפריט שדיי קל להכין שם דברים (הרבה קוטג'/טונה ולחם, ככה שלא יהיה לי בעיה יותר מדי לעמוד בו). אני משחק כדורסל, ככה שאני חייב להכניס עוד קלוריות לתפריט שלי, למרות שהיה יכול להספיק לי תפריט של כ-2300 קלוריות, הוספתי קצת פחמימות שיהיה שווה, ובטעות שאני לא ארזה במסה הזו (:
אז קודם כל, נתונים: 57 קילו, בן 15, המטרה היא עליה במסה כמה שיותר נקיה (אני לא אגזים אם אני אגיד שאני רוצה לעלות 20 קילו, וכן אני יודע שזה המון ויקח לי הרבה מאוד זמן). זה התפריט: ארוחת 1: 3 לחם שחור קופסאת קוטג' כף טחינה מלפפון ארוחת 2: סנדוויץ'- חביתה מ-2 ביצים ועגבניה בתוך לחם שחור מלפפון ארוחת 3: אורז/ פסטה סטיק / שניצל/ חזה עוף 3 תפוחי אדמה סלט ארוחת 4:קופסאת טונה 2 לחם שחור ארוחת 5: 2 לחם שחור קופסאת קוטג' ארוחה אחרי אימון: קופסאת טונה/ קופסאת קוטג' 2 בננות חישבתי במחשבונים של אולימפוס, ואלו הנתונים של התפריט שלי (לא הכנסתי את הארוחה שאחרי האימון בזה): קלוריות:2615 שומנים: 93 גרם חלבונים: 177 גרם פחמימות:239 גרם כולסטרול:358 מ"ג איך התפריט לדעתכם? אני אצליח לעלות בו טוב במסה? תודה רבה לכולכם. כמובן שכל מי שיעזור באמת יקבל מוניטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, לא יכול לעזור לך מבחינת התפריט אני לא גאון בדברים האלה אבל מוטיבציה אני יכול לתת לך-
המטרה שלי כשהתחלתי הייתה גם כן לעלות 20 קילו. שקלתי 56 ועכשיו אני 68 ועברתי חצי מהדרך ב-4 חודשים+- אם תתמיד ותשקיע אתה תצליח גם כן
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() -לפי מה שאני רואה, אתה אוכל שלשו קופסאות קוטג ביום. שים לב שבקוטג יש גם הרבה קלוריות לכן -תשים שאתה צורך קוטג 1 אחוז שומן-זו דעתי שמסתמכת על מאמר שקראתי לא מזמן.
-את הלחם השחור תחליף ללחם קל. -תדאג לא לאכול את השמן שבקופסאות טונה. -יש הרבה כולסטרול ב"צהוב" של הביצה לכן אין טעם לאכול אותה בהשוואה ל"לבן" שרווי בחלבונים. -עצה נוספת-תשלב מעדנים של 0 אחוז שומן, למשל בגביע יש 7 גרם חלבון שזה רציני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אם זה 2600 קלוריות אני יורה לעצמי בברך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה רבה ! ![]() ציטוט:
ב. למה לי להחליף את הלחם השחור ללחם קל? ולמה לי להחליף את הקוטג' ל1 אחוז שומן? אני צריך קלוריות, כמ ושאמרתי אני משחק כדורסל ומוציאים בזה הרבה קלוריות כמו שבטח אתה יודע, ככה שאני צריך להחזיר אותם באוכל. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עדיף (אם זה אכיל לך) לאכול קוטג' עם אחוז שומן נמוך יותר, ומהקלוריות שחסכת פה לצרוך שומן איכותי ממקור אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא, אבל לדעתי אחלה תפריטון, גם מבחינת בחירת האוכל והכל, הייתי מוריד למשל את ה3 תפוחי אדמה בארוחה ה-3 ומוסיף (לא רק בארוחה הזאת) יותר שומן איכותי, אין לך גם שמן דגים בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא אוכל את זה, שותה את זה, תקנה קפסולות אומגה 3 תיקח אחת לפני כל ארוחה מספיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מאומגה 3 אין שומן רווי אחר? כי אני לא משתמש בתוספי תזונה (בעיות עם ההורים). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא יודע..כמה אתה מעריך שעלית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה.
מאיה וכל המומחי תזונה כאן, תוכלו לתת ביקורת לגבי התפריט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שומן רווי מאיפה... בכל קפסולה 1 מ"ג של שמן דגים
בקשר לרווי גם לו יש מקום בתפריט, לא בהגזמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אין פה 2600 קלוריות ...
2000 בקושי יש פה... 1900 בלחץ..
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() למה אני לא רואה בתפריטים של אנשים גרנולה ?
שמעו זה אחלה דבר ואחלה מקור ולא מפוצץ בכלל .. 400+ קלוריות ל 100 גרם שזה כלום 100 גרם גרנולה לשפוך עליה 2 יוגורטים תות של יופלה זה מעדן |
![]() |
![]() |