|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() התחלתי להתאמן
עכשיו בריצות כשאני רץ אני לא יודע איך לנשום בדיוק אני מסיים את הריצה כמו חולה אסטמה טיפים עצות תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש לי עצה... לא יודע כמה זה נכון, אבל זה רק הדעה האישית שלי... יש מצב שצריך לשאוף ולנשוף.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בריצה אני מנסה לנשום רגיל כאילו שאני לא בריצה - נשימות עמוקות של להכניס מאף ולהוציא מהפה אין שום דבר מיוחד בנשימה בריצה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אותי לימדו בזמנו לנשוף 5 שניות ולשאוף 5 שניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכל חרטא אין כזה דבר לא יודע לנשום:closedeyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בריצות - תשאף 4 פעמים קצרות ותוציא אויר בפעם אחת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() לכל אחד הנשימה זורמת בצורה שונה.... כל אחד מפתח איזשהי טכניקה שהוא ממצה את עצמו בה יותר טוב
![]() |
#8 |
|
![]() יש טכניקה טובה מאד שלמדתי ב"כושר-אקסטרים" (הכנה לצה''ל)
בזמן הריצה תנסה לשאוף לאט אוויר להשאיר אותו כמה שאתה יכול בפנים ואז לנשוף , זה מאד קשה בהתחלה לכן תעשה את זה כל 3 או 2 נשימות ולאט לאט תרגיש שאתה מנצל יותר ויותר חמצן מהשאיפה .... לכן כשתסיים את הריצה לא תתנשף , והדופק שלך ירד במהירות ... אבל זה עניין של זמן
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, הכל בולשיט. פשוט תשמור על הנשימות עמוקות וקצביות לפי קצב הריצה שלך וזהו.
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
זה מאד מאד משפיעה על היכולות שלך .. הגוף חייב לנצל מעל ל 80% מכמות החמצן שאתה שואף .. בריצה עם נשימות לא סדורות אתה מנצל באזור ה 30% ואז הגוף מתעייף ולא זורם מספיק דם לשריר ואז אתה מסיים 2000 מ' ב 8:30 במקום לסיים ב 7:45 וזה בדוק , לא סתם חירטטו את זה תאמין לי .. אני אישית חניך של השיטה הזאת , ואחרי תקופת זמן היא עוזרת פלאים .. עשיתי ריצה עם עוד כמה חברה שהתאמנו איתי אבל לא הקפידו על הנשימות תנחש מי ישב אחרי זה חצי שעה על איזה ספסל כדי להרגע ?
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני רציני גם אני חשבתי בהתחלה שזה שטויות ושרק צריך להכנס לכושר והנשימות יסתדרו (שזה גם נכון) אבל צורת הנשימה שלך משפיעה באופן רציני ביותר על הריצה שלך תשאל כל אתלט או אצן , זה פשוט ה-א,ב של הספורט הזה
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אותי לימדו בדניס השרדות (אומנויות לחימה) במאמץ גדול של הלב בזמן קרב|זה כמו ריצה בעיקרון בקצב לך גבוה להכניס מהאף ולהוציא מהפה נשיפות קצרות ומהירות ולאחר שאתה נירגע מכניסים מהאף מוצאים מהפה בצורה ארוכה ואיטית יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמיד בסוף כל ריצה חשבתי שיש לי אסטמה עד שדיברתי עם המורה שלי לספורט (והוא מבין, הוא הדבר האמיתי, לא סתם) והוא אמר לי שהוא רואה שאני שואף ונושף מהר מדי... אתמול רצתי בכפר ונשמתי יותר רגוע והריצה הלכה ממש קל.
![]() |