|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
אני מתאמן כבר כחודשיים בתוכנית Ab. גיל: 16.5 גובה: 1.75. משקל: 51.5 - 52. אני עובד עם תפריט, אבל לא בדיוק על פיו (לא, אני לא מהמכורים לB ![]() ארוחת בוקר: חצי קופסת קוטג' עם חצי פיתה. בבית ספר: חצי פיתה עם קוטג'. חצי פיתה עם גבינה צהובה (פרוסה אחת). 2 חצאי פיתה עם חביתה. ארוחת צהריים (אני לא יודע בדיוק משקלים...): פסטה / אורז... בשר / עוף / קציצות (וכל חבריהם...) ירק כלשהו. לפני אימון: בננה. אחרי אימון: 4 - 5 תמרים. חצי קופסת טונה, ביצה אחת ולפעמים גם 2 פרוסות לחם. שעה אחרי אימון: חצי קופסת קוטג'. ארוחת ערב: זוהי הארוחה היותר בעייתית שאני לא ממש יודע מה כבר אפשרי להכניס בה, אבל לרוב זה משהו עם פיתה, לחם וגבינה צהובה, ביצה, גבינות... לפני שינה: חצי קופסת קוטג' + חופן אגוזים. * יש לציין שבין כל ארוחה לארוחה 2 - 2.5 שעות הפרש (חוץ מבית ספר, שם זה אפילו פחות). ** לפעמים אני מכניס כמה מעדנים / יוגורטים לתפריט, ובמקביל מגוון את השומן האיכותי עם אבוקדו. וכן, אני צורך שמן זית. אני מגיע לבערך 2300 קלוריות, 240 פחמימות ו100 - 110 חלבון. מה אתם אומרים? איתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני חושב שאתה צריך להוסיף עוד פחממות למרות שהמשקל שלך מאוד דל אז להתחלה זה בסדר
אבל לאט לאט תוסיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() תעלה עוד פחממות
תוסיף ירקות ופירות. בארוחה שעה אחרי האימון תוסיף פחמימות,תפו"א,בטטה,פסטה,אורז..על תסתמך רק על לחם ופיתות בכל ארוחה תוסיף שומן איכותי לדוגמא:אבוקדו(עכשיו העונה),שמן זית,אגוזים,שקדים,זיתים בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו כן, איך התפריט בכללי מלבד זה? איתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין בשר בכלל מה שאתה צריך לאכול והרבה... ומלא... אין ירקות כל ארוחה.. אין שומן איכותי כל ארוחה... ומה זה הפיתות המעפנות האילה בכל פינה? ומה זה לא יודע כמה משקל? בוא נאכל יום אחד 600 גרם אורז ויום אחד 100 גרם.. נו באמת?! לפחות תכתוב 1 כוס / 3 כוס מידות כאילה... בקיצור בלאגן שלם.. לא מובן ולא מקצועי. תפריט למתאמן רגיל לא למפתח גוף שרוצה להתקדם בצורה רצינית... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קצת לפרט יותר. תודה רבה, איתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא בטוח שהתפריט שלך יותר טוב משלו אז אל תתנשא לי פה אם יש לך הערות אז תתקן ולא תקטול בשביל זה הוא העלה התפריט שלו לפורום תזונה מה שלא בסדר נתקן , לא בשביל לרדת עליו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות בבקשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. אני לא יורד עליו אילה עוזר לו. 3. התפריט שלי יותר טוב משלו ומשלך משום שאני לקוח של גיל לא משום שאני חכם גדול (למרות שאני מתעסק בלימודי תזונה ואני עוד מעט משתחרר מהצבא והולך ללמוד בנושא). 4. שיהיה לך יום טוב... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקנה משקל דיגיטלי ב-100 שקל תאכל בשר ואני מתכוון לסביבות 300-500 גרם (ביום מחולק לכמה ארוחות, הבשר רק חלק מארוחה ולא כל הארוחה כמובן) אין לי מושג איך הגוף שלך מגיב לקלוריות ולמסה של אוכל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לדעתי תעלה את כמות הפחמימות, כל השאר בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא תפריט רציני, אבל אפשר להתקדם אם תפריט לא רציני.
רק תאכל יותר פחמימות, שלא יהיה ארוחה בלי פחמימות, תגוון בפחמימות. יותר ירקות ופירות תאכל ואין לך צורך בבננה לפני אימון. חשוב מאוד מאוד להוסיף עוד שומן איכותי, תאכל עוד הרבה שומן! בהצלחה
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל שוב, אל תתחיל להפציץ על ההתחלה. תתחיל עם התפריט הזה, ילך? מה טוב, לא ילך? תוסיף פחמימות. בהצלחה דוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נזכרתי עכשיו, שאני לא כללתי בסה"כ של התפריט את התמרים והאגוזים, שהם בערך משלימים עוד איזה 30 פחמימות... איתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() תשמע כמו שאמרתי לך, אם אתה לא גדל תוסיף אוכל זה הכל.
אין סיבה להוסיף לתפריט עוד קלוריות אם אתה גדל ממנו, כי הקלוריות האלה סתם יעלו אותך באחוזי שומן. במידה ונתקעת רק אז תוסיף. |
![]() |
![]() |