|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בשבוע האחרון עברתי לתכנית Abc
A - חזה + יד אחורית חזה חימום סט שכיבות שמיכה של 25 חזרות 3 סטים לחיצת חזה עם מוט (12 , 10 , 8 חזרות) 3 לחיצת חזה עליון (12 , 10 , 8 חזרות) 2 סטים של מקבילים - לחזה תחתון .. ( 10-12 חזרות ) 2 סטים של קרוס לקירוב וסט של שכיבות שמיכה יהלום ( גם לקירוב ) (10 חזרות ) יד אחורית 3x12 מקבילים משקל גוף 2x10 חזרות משהו דומה למקבילים ( לוקח 2 כורסאות על אחד שם את הרגליים ועל אחד את הידיים ויורד למטה , אני לא יודע איך קוראים לזה ) 2x10 פשיטה במרפק B- גב + יד קדמית גב 3x10-12 מתח 2x10-12 מסור 2x8-10 פולי צר 3x15 גב תחתון על כורסה בשיפוע חיובי יד קדמית 2x10 כפיפה יד יד 3x10 כפיפה בשיפוע חיובי 2x8-10 כפיפה במוט C- רגליים + כתפיים רגליים 3x12 לחיצת רגליים כנגד משקל גוף רגל רגל 2x10 כפיפת ברכיים 2x10 פשיטת ברכיים 2x8 , 10 , 12 עבודה על תאומים כתפיים 3x10 הרחקת כתפיים 2x10 הרחקת כתף קדמית 3x10-12 הרמת מוט W עד לסנטר ( גם כן לא יודע איך קוראים לזה ) משהו לשנות להוסיף ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי קצת מדי סטים... תנצל את זה שיש לך 2 שרירים לאמן באימון ויוצא לך לעבוד עליהם 1-2 פעמים בשבוע...
אני עכשיו עובד Abc 5 פעמים בשבוע, אני נותן לשריר גדול 16 סטים ולקטן 9 לי זה עושה טוב אני לא יודע מה איתך אני אומר לך את דעתי בכל מקרה... בהצלחה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה לחיצת רגליים כנגד משקל גוף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|