|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פעם בשבוע יוצא לי לדבר ככה שעה וחצי או יותר עם איזה מאמן כושר נחמד שמסיע אותנו אחרי ביצפר (בהסעות) בקיצור, דיברתי איתו קצת והוא אמר לי כמה דברים במהך השיחה
הוא אמר לי לעשות 15 חזרות, והוא אמר לי שמ6 ומטה זה כוח. הוא אמר לי שתזונה זה 80 אחוז מהגדילה. - ידוע. הוא אמר לי לא להתקרב לסטרואידים הוא לא יודע מזה תוכניות Hst וabc.. שאמרתי תוכנית מפוצלת הוא הבין. הוא אמר לי לא להתקרב לשום אבקת חלבון, בגלל שזה הכל חרטא ברטא והוא יודע את זה על בשרו. הוא אמר שהתוסף היחידי החוקי שיכול לעזור זה קריאטין. חומצות אמינו ואבקות חלבון זה טוב אך ורק לספק. הוא המליץ לי על טונה ובננות אחרי אימון, אל ביצמים בבוקר וכל מיני.. 15 חזרות נשמע לי הרבה מדי.. אבל בכול הוא מאמן מוסמך עם תואר שמחזיק גם בחול והבנאדם עצמו גם מאוד ענק (יד 49 קרה!) בכל אופן שאלתי אותו שוב והוא אמר שבין 12-15 חזרות אני ישיג גדילה מקסימלית........ בכל אופן, אני מעלה קצת את החזרות בדרך כלל אני עובד עם6-8 חזרות עכשיו אני יוריד את המשקלים ויעלה ל12. אני יעשה תקופת ניסיון .. בכל אופן מה אתה אומרים על מה שהוא אמר ?