|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז כך עד חודש אני מתחיל לקחת קראטין...אני מתאמן 8 חודשים שוקל 76 גובהה 177 ...יש לי כמה שאלון בבקשה רק המבין יגיב...
1- מה עדיף אבקה או נוזל ? 2- במה הקראטין עוזר ..האם התוצאות באות מהר ? 3- האם להמשיך גם לקחת אבקת חלבון באותה תקופה ? 4-איך משתמשים בקראטין.. אחרי אימון?לפני? לפני השינה?בבוקר? עם מה לערבב??? תודה .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
כול כתוב לך פה בקשר לאבקת חלבון אין שום בעייה להמשיך ,אין קשר זה כמו שתשאל אם אפשר להמשיך לאכול
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם מישהו יכול לענות לי על השאלות בבקשה ולא לתת לינקים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. במה עוזר? לפי מה שהבנתי זה אמור לשפר כוח מתפרץ, ובנוגע לתוצאות, תלוי כמה אתה משקיע ![]() 3. קריאטין זה לא תחליף לחלבון, אם אתה צריך, תמשיך לקחת (תמשיך לעבוד לפי אותו התפריט) 4. אני אישית לקחתי שעה לפני אימון, ומיד אחרי אימון. אתה יכול גם לבצע העמסה, אני לא בדיוק זוכר איך היא מתבצעת, אבל בטח מישהו פה יודע ויכתוב לך בהצלחה ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבח דווקה אומרים לי מאוד עוזר לך להרים יותר ונותן מאסה לך על בטוח כך כולם אומרים לי לא יודע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
1 קריאטין בצורת אבקה יותר טובה מכדורים וכו'. 2 הקריאטין עוזר לעלות במשקלי עבודה,ובמסה כל זאת עם תזונה מסודרת ללא זה לא תיהיה היתקדמות. 3 כן לקחת את הקריאטין אם החלבון. 4 ליפני אימון כפית 5 גרם ואחרי אימון 5 גרם. מעל ל12 גרם קריאטין ביום בממוצע לא ניספג בגוף האדם באופן טיבעי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתה מדבר על קריאטין כאילו זה מינימום אוקסימטלון
![]() 1)אבקה או נוזל ? תערבב את הקריאטין במים ויש לך קריאטין נוזל רק שתה מהר ! 2)הקריאטין לא עוזר,הוא אמור לעזור: גופנו מייצר בעצמו את הקריאטין אך בכמויות מזעריות ביותר, הקריאטין מיוצר בכבד, בכליות ובלבלב ומועבר אל רקמת השריר במחזור הדם. כאשר הוא מגיע אל השריר הופך לקריאטין פוספט, עצם תהליך זה (ההתמרה) מופקת האנרגיה הטעונת מחדש את תא השריר באנרגית ATP. כיום ידוע כי לקריאטין אין תופעות לוואי וכי תוסף זה בטוח לחלוטין. אך יש לזכור כי בזמן לקיחת הקריאטין יש לשתות נוזלים (לפחות 3 ליטר ליום) על מנת ולמנוע התייבשותבניגוד לסטרואידים וחומרים אסורים אחרים, הקריאטין הוא טבעי לחלוטין ונמצא במקורות המזון שלנו אך לצערנו בכמויות מזעריות, לדוגמא 5 גרם ימצאו ב 1 ק"ג בשר אדום או דגים. יתרונות נוספים של הקריאטין- שיפור בכוח עלייה במסת השריר שיפור התאוששות מאימונים שיפור בביצועים 3)שאלה מטומטמת - אותו דבר כמו לשאול:האם להמשיך לאכול טונה כשאני לוקח קריאטין,אבקת חלבון זה אוכל,אותו דבר כמו קוטג' וטונה ! 4)יש 2 שיטות מפורסמות: 1=העמסה:אתה מתחיל מ 25 גרם ביום כול שבוע מוריד 5 גרם בסוף כשאתה מגיע ל 5 גרם ביום אתה מפסיק לחודש עד חודש וחצי ויכול להתחיל לקחת מהתחלה ! 2=לקחת פשוט 10 גרם ביום בלי הרבה זיוני שכל,יותר פשוט יותר נח ! אבל תאכלס עדיף לא לקנות קריאטין - התוצאות יהו לא כמו שאתה מצפה... אתה יכול לנסות ישר פורמולה אם יש לך כסף לביזבוז,NO EXPLOAD,או אנימל פאמפ וכו' .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח פתאום כולם החליטו הקראטין לא ממש טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בודיבידלר בנו אקספלוד יש רק 1 גרם קריאטין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
+ניטריקס אוקסייד..לפאמפ. *באדי בילדר,האנימל פאמפ ממש לא משהו.לא מרגישים תכדורים האלה.אבקתי הכי טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני יכול להגיד לך שאני ניסיתי גם פורמולה, וגם את המונו ושתיהם לא השפיעו עליי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |