|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חזה מאוד מפותח יחסית, עכשיו החזה התחתון והחזה הבסיסי(זה שבאמצע :p) מאוד מפותחים אבל מאוד קשה לי לפתח את החזה עליון שלי שביחס לחזה האחר שלי לא כול כך מפותח
אני עושה במשקל הכי גבוהה שאני יכול לחזה 4 סטים של 8 בשיפוע כמובן מה יכולה להיות הבעיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
4*8 שטוח? תוסיף תרגילים לחזה עליון...תגוון בתרגילים וטווחי חזרות עבורו תתחיל לעבוד לחיצה במשקולות בשיפוע חיובי , לחיצה במוט בשיפוע חיובי ,פלייס חיובי,ותשנה טווחי חזרות...תוסיף דרופסטים (עם ספוטר כמובן) תפתח אותו מהרבה כיוונים , רק ככה הוא יתפתח , אם אתה מתאר אותו כבעייתי
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 4*8 לחיצת חזה עליון במוט חופשי
4*10 לחיצת חזה בדאמבלים מובטח תוצאות אם זה בתחילת התוכנית :] וכמובן תלוי איזה תוכנית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני בתכנית Ab
A: חזה רגליים יד קדמית B: גב כפתיים יד אחורת בחזה אני עושה לחיצה בשכיבה מוט חופשי4 של 10 שיפוע אני עושה במוט מחובר למכונה כזאת 4 של 8 עם משקל הכי מקסימלי (כמובן שבכול הסטים אני עושה משקל מקסימלי) ופרפר במכונה 4 של 12 אני בתכנית כבר חודש ומזה דאמבלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היתה לחבר שלי איזה בעיה כזאת והוא שאל מדריך ואמר לו לעשות( 4*8 לחיצת חזה עליון במוט חופשי) אבל חצי לחיצה אני לא שמעתי בדבר כזה אבל כנראה לי שחברי כבר הסתדר עם החזה העליון
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תעבוד בשיפוע של 30 עם מוט
תעבוד בשיפוע של 30 עם דאמבלים... ויהיה בסדר