|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל יש לי שאלה, תרגילים שאפשר לעשות צד אחד כל פעם, כמה זמן אתם נחים בין סט לסט? אני נח דקה (פרט לבטן שאני לא נח בכלל).
ושאלה שנייה, תרגלים כמו הרמת משקולות לפנים (כתפיים) או כיפוף מרפקים (לבייספס) יותר טוב לעשות צד צד, או ביחד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ב) אני אוהב לגוון...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שני צדדים בו זמנית זה יותר קשה ואני מרגיש יותר מאמץ, אבל אומרים לי שכדאי לעשות צד צד, אבל אני לא יודע למה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אתה לא אמור לנוח בין הצדדים אתה אמור לעשות נגיד יד אחת מיד לעבור ליד שנייה ואז אתה נח, אני מקווה שהתכוונת לזה.
ב. זה מאוד תלוי יש תרגילים שעדיף לעשות יד יד ויש תרגילים שעדיף ביחד. בעצם למה אני אומר עדיף? הכי טוב לגוון. אני אתן לך דוגמא למשל בתרגילי חטירה לגב אני מרגיש יותר את הגב עובד שאני עובד יד יד. אבל מידי פעם אני עובד גם 2 ידיים בו זמנית הכל מאוד תלוי. בתרגילי חתירה לגב אולי אפשר להגיד שיותר טוב לעבוד יד יד בגלל שיש לך טווח תנועה יותר ארוך. אבל למשל בתרגילים לבייספס מעולם לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אי אפשר להגיד שזה טוב יותר או לא זה עניין של נוחות השיהיה לך איזון..
עדיף תעשה ביחד זה מאוזן כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() קודם כל אני בכלל לא ממליץ לעבוד תרגילים כאלה עם מכונה יש לך משקולות חופשיות, אין יותר טוב מזה.
יש לך כמה אופציות לכפיפות מרפקים, אתה יכול לעשות עם דאמבלים שני ידיים עולות ביחד, אתה יכול עם דאמבלים יד יד, אתה יכול עם מוט (כמובן 2 ידיים), מוט W,מוט ישר אתה יכול כנגד קבל בכל מיני וריאציות שונות, אתה יכול להחזיק פלטה, אתה יכול לעשות פטישים, ויש לתרגיל הזה המון וריאציות שונות |
![]() |
![]() |