|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לישראל בודי יש הרבה מתחרים מחר ,אבל יש שניים מיוחדים מאוד.
שני המתחרים הללו תורמים פה בפורום ,משתתפים באופן קבוע ,נחמדים מפרגנים ובעיקר הם אנשים זהב אני מאוד אוהב אותם אישית וגאה להגיד שהחבר'ה האלה חברים שלי אז אני רוצה שכולם פה יגידו הרבה בהצלחה לשני חבר'ה שמאוד קרובים אל כולנו גלעד " NIGHT WOLF " בן יעקב ואור "ביג ביט " ביטון גלעד:אתה חבר יקר ,ואני גאה בך מאוד על הדרך שעברת עד עכשיו ,מי כמוני יודע כמה היה לך קשה ,אז יאללה אחי ,תן בראש ומה שלא קורה תדע שאנחנו נורא גאים בך. אור : אתה בחור זהב והפוטנציאל שלך בשמיים , אני פותח לך סטופר ויש לך 4 שנים להפוך לפלקס ווילר הישראל , יאללה זוז ! ושלא תעיז לאחר לי בזמנים ! ![]() ב-ה-צ-ל-ח-ה
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() בהצלחה!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה לכל מי שמשתתף מחר בתחרות תתנו את השואו הכי טוב שאתם יכולים ואל תפסיקו להאזין למוזיקת הפוזינג שלכם.. גלעדדד יא שפיץץץ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גלעד בחור זהב, באמת השקיע מעל ומעבר. התחיל בתור בחור עם אחוז שומן עם 3 ספרות (
![]() אור באמת נראה פצצה, בהצלחה גם לך חבר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() בהצלחה
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה להם
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גילי אוהב אותך אח שלי שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד על השינוי האדיר שעברתה בשנים האחרונות אחי באמת אני מוריד בפניך את הכובע! מי יתן ותביא את הגביע (מהפלסתיק ) חחח של המקום הראשון! ושוב הרבה בהצלחה אח יקר ארבל כל הכבוד לך על היוזמה ואור המון הצלחה גם לך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה גדולה חברייה עליזה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה חבר'ה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אנשים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() גלעד חולה עליך אח שלי ..אתה מלך ,ובטח עשית דרך לא קלה מקווים רק לטוב ומה שיהיה בשבילנו אתה הראשון
דבר איתי במסנג'ר יש לי בעיות עם ההגעה מחר ![]() ( ואדם לא מתחרה מחר ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לשניכם שהגעתם לאיך שאתם נראים! מי יתן ותמשיכו בדרך הזאת ובשנים הבאות תהיו יותר ויותר ענקיים. מלא הבצלחה מחר!
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() ממש לא יכולתי שלא להגיב להודעה הזו
![]() ארבל,תודה רבה אחי אתה בהחלט עזרתה לי נפשית ונתתה לי מוטיבציה רבה להמשיך ולהיתקדם אני רוצה גם להגיד לכל חברי ישראלבודי שיגיעו לתחרות וינסו לעשות מאמץ התחרות הזאת רציני ואירגון IFBB או נאבא לא משנה ולא רלוונטי תבואו בגלל האנשים שנתנו את הנשמה שלהם בישביל הספורט הזה והקדישו הכל בישביל להגיע לתחרות הזאת! אני שוב פעם מזכיר שאני כרגע בתחרות הראשונה שלי אני לא ניראה במצב שלקחת מקום ראשון ואין לי ציפיות אני בא כרגע לניסיון לראות מזה להיות מקצוען אמיתי מעבר לאימונים ותזונה! אני מקוה להשיג הישג נכבד בתחרות הזאת וגם להיות מקום אחרון אחרי אלופים זה הישג מכובד בישבילי! אני מקוה להצליח ואני אתן את כל מה שיש לי להציע וכמובן אחרי זה יש את האוף סיזן לתקן ולשפר הכל שיהיה לכולם שבת שלום ומי שיוצא שיהיה לו אחלה לילה אבל שידאג להגיע מחר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
זכור מה שדיברנו לגבי האוף סיזן
![]() |
![]() |
#15 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() בהצלחה חבר'ה.
המון בהצלחה גם למישל, עמית ספיר ומאור זרדז שעולים מחר. באופן כללי, בהצלחה לכל המתחרים, ורק שהשיפוט יהיה הוגן. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
בהחלט המון בהצלחה גם להם
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הייתי בטוח גלעד שאתה מתחרה בנאב"א!~! לא!!@! הבוס שלי קבע לי משמרת למחר!!!
ואני הטבח אין מי שיחליף אותי!! לאאאאאאאאאא
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שני אנשים יקרים מאוד,אוהב את שניכם..המון הצלחה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() שיהיה בהצלחה לשניכם אתם שני קרנפים ומגיע לכם הטוב ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי.. כל מי שמתחרה מחר לא יתחרה בנאבא?
|
![]() |
![]() |