ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שירשור בהצלחה (https://israelbody.com/showthread.php?t=16970)

arbel2 17-08-07 21:20

שירשור בהצלחה

לישראל בודי יש הרבה מתחרים מחר ,אבל יש שניים מיוחדים מאוד.

שני המתחרים הללו תורמים פה בפורום ,משתתפים באופן קבוע ,נחמדים מפרגנים ובעיקר הם אנשים זהב אני מאוד אוהב אותם אישית וגאה להגיד שהחבר'ה האלה חברים שלי

אז אני רוצה שכולם פה יגידו הרבה בהצלחה לשני חבר'ה שמאוד קרובים אל כולנו

גלעד " NIGHT WOLF " בן יעקב

ואור "ביג ביט " ביטון

גלעד:אתה חבר יקר ,ואני גאה בך מאוד על הדרך שעברת עד עכשיו ,מי כמוני יודע כמה היה לך קשה ,אז יאללה אחי ,תן בראש ומה שלא קורה תדע שאנחנו נורא גאים בך.

אור : אתה בחור זהב והפוטנציאל שלך בשמיים , אני פותח לך סטופר ויש לך 4 שנים להפוך לפלקס ווילר הישראל , יאללה זוז ! ושלא תעיז לאחר לי בזמנים ! :sbb4:

ב-ה-צ-ל-ח-ה

goldBEN 17-08-07 21:21

בהצלחה!

yaronas 17-08-07 21:22

בהצלחה לכל מי שמשתתף מחר בתחרות תתנו את השואו הכי טוב שאתם יכולים ואל תפסיקו להאזין למוזיקת הפוזינג שלכם.. גלעדדד יא שפיץץץ!

P-a-n-1-c 17-08-07 21:23

גלעד בחור זהב, באמת השקיע מעל ומעבר. התחיל בתור בחור עם אחוז שומן עם 3 ספרות (:basketball: ) ועכשיו הוא עם אחוז שומן חד ספרתי נראה פצצה! עשה מהפך של 540 מעלות! מחר תפציץ אחי, כולם יודעים כמה מגיע לך לקבל מקום טוב!

אור באמת נראה פצצה, בהצלחה גם לך חבר!

Shauder 17-08-07 21:24

בהצלחה

Daniel-Barak 17-08-07 21:28

בהצלחה להם

SmaMMiT 17-08-07 21:29

גילי אוהב אותך אח שלי שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד על השינוי האדיר שעברתה בשנים האחרונות אחי באמת אני מוריד בפניך את הכובע!
מי יתן ותביא את הגביע (מהפלסתיק ) חחח של המקום הראשון!
ושוב הרבה בהצלחה אח יקר

ארבל כל הכבוד לך על היוזמה
ואור המון הצלחה גם לך!

Gil-G 17-08-07 21:31

בהצלחה גדולה חברייה עליזה

igorek 17-08-07 21:36

בהצלחה חבר'ה!

Ja Rule 17-08-07 21:38

בהצלחה אנשים :)

סוליקו 17-08-07 21:39

גלעד חולה עליך אח שלי ..אתה מלך ,ובטח עשית דרך לא קלה מקווים רק לטוב ומה שיהיה בשבילנו אתה הראשון
דבר איתי במסנג'ר יש לי בעיות עם ההגעה מחר :(
( ואדם לא מתחרה מחר )

Fatty 17-08-07 21:42

כל הכבוד לשניכם שהגעתם לאיך שאתם נראים! מי יתן ותמשיכו בדרך הזאת ובשנים הבאות תהיו יותר ויותר ענקיים. מלא הבצלחה מחר!

Night_Wolf 17-08-07 21:46

ממש לא יכולתי שלא להגיב להודעה הזו:sbb4:
ארבל,תודה רבה אחי אתה בהחלט עזרתה לי נפשית ונתתה לי מוטיבציה רבה להמשיך ולהיתקדם אני רוצה גם להגיד לכל חברי ישראלבודי שיגיעו לתחרות וינסו לעשות מאמץ התחרות הזאת רציני ואירגון IFBB או נאבא לא משנה ולא רלוונטי תבואו בגלל האנשים שנתנו את הנשמה שלהם בישביל הספורט הזה והקדישו הכל בישביל להגיע לתחרות הזאת!
אני שוב פעם מזכיר שאני כרגע בתחרות הראשונה שלי אני לא ניראה במצב שלקחת מקום ראשון ואין לי ציפיות אני בא כרגע לניסיון לראות מזה להיות מקצוען אמיתי מעבר לאימונים ותזונה!
אני מקוה להשיג הישג נכבד בתחרות הזאת וגם להיות מקום אחרון אחרי אלופים זה הישג מכובד בישבילי!
אני מקוה להצליח ואני אתן את כל מה שיש לי להציע וכמובן אחרי זה יש את האוף סיזן לתקן ולשפר הכל שיהיה לכולם שבת שלום ומי שיוצא שיהיה לו אחלה לילה אבל שידאג להגיע מחר:sbb4:

arbel2 17-08-07 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
ממש לא יכולתי שלא להגיב להודעה הזו:sbb4:
ארבל,תודה רבה אחי אתה בהחלט עזרתה לי נפשית ונתתה לי מוטיבציה רבה להמשיך ולהיתקדם אני רוצה גם להגיד לכל חברי ישראלבודי שיגיעו לתחרות וינסו לעשות מאמץ התחרות הזאת רציני ואירגון IFBB או נאבא לא משנה ולא רלוונטי תבואו בגלל האנשים שנתנו את הנשמה שלהם בישביל הספורט הזה והקדישו הכל בישביל להגיע לתחרות הזאת!
אני שוב פעם מזכיר שאני כרגע בתחרות הראשונה שלי אני לא ניראה במצב שלקחת מקום ראשון ואין לי ציפיות אני בא כרגע לניסיון לראות מזה להיות מקצוען אמיתי מעבר לאימונים ותזונה!
אני מקוה להשיג הישג נכבד בתחרות הזאת וגם להיות מקום אחרון אחרי אלופים זה הישג מכובד בישבילי!
אני מקוה להצליח ואני אתן את כל מה שיש לי להציע וכמובן אחרי זה יש את האוף סיזן לתקן ולשפר הכל שיהיה לכולם שבת שלום ומי שיוצא שיהיה לו אחלה לילה אבל שידאג להגיע מחר:sbb4:

זכור מה שדיברנו לגבי האוף סיזן

hell 17-08-07 22:00

בהצלחה חבר'ה.
המון בהצלחה גם למישל, עמית ספיר ומאור זרדז שעולים מחר.
באופן כללי, בהצלחה לכל המתחרים, ורק שהשיפוט יהיה הוגן.
:sbb4:

arbel2 17-08-07 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell
בהצלחה חבר'ה.
המון בהצלחה גם למישל, עמית ספיר ומאור זרדז שעולים מחר.
באופן כללי, בהצלחה לכל המתחרים, ורק שהשיפוט יהיה הוגן.
:sbb4:

בהחלט
המון בהצלחה גם להם

Homie 17-08-07 22:10

הייתי בטוח גלעד שאתה מתחרה בנאב"א!~! לא!!@! הבוס שלי קבע לי משמרת למחר!!!
ואני הטבח אין מי שיחליף אותי!! לאאאאאאאאאא

מתן18 17-08-07 22:11

שני אנשים יקרים מאוד,אוהב את שניכם..המון הצלחה!!!

Moshe 17-08-07 22:26

שיהיה בהצלחה לשניכם אתם שני קרנפים ומגיע לכם הטוב ביותר

P-a-n-1-c 17-08-07 22:28

לא הבנתי.. כל מי שמתחרה מחר לא יתחרה בנאבא?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ