|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי ראה את התוכנית של אמנון לוי על שיטות ההפחדה של הוט?
קודם כל אני מכיר את -רן שחר ,אחד מהאנשים שהופיעו הרבה בתוכנית הוא אחד המתלוננים כנגד הוט,ראיתם מה הלך שם?מה אתם אומרים על זה?ממש מאפיה,מכריחים אנשים להתחבר או להתחבר להוט או בית משפט,על "פשע " כביכול שהם לא עשו
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הם חארות מניאקים זה ידוע. הם עשו תתרגיל הזה לאחותי בדירה שלה, ואחותי שילמה להם 300 שקל =\
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכי חשוב ש
yes הולכים לדפוק קופה HOT גם ככה מסריחים עד שהתפריט שלהם זז אחד הממירים המסרחים
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה לפעמים רוצה לראות מה יש אחרי תוכנית רשום מידע נוסף לא זמין בקיצור חארות ממיר איטי ומסריח משהו פחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה ידוע ש-yes לא רואים את Hot ממטר
מבחינת תוכן, ממשק, איכות, שירות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הם מניאקים...מחר אני הולך להביא להם מה זה סחיטה הם גם ככה בלחץ מלא הולכים להתנתק מהם אני מתקשר מחר משחק אותה מתנתק חח ושמעתי שאתה בא להתנתק מהם הם נותנים דילים מטוררפפיים ב100 שקל לחודש ממיר דיגיטלי שידורים דיגיטליים + VOD חינם ומלא דברים חחח
![]()
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() דיי לכלכתם אולי חרא שירות אבל הוט אוכלים את יס בהליכה בכל התוכן
סדרות יותר טובות אין מה להשוות בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Yes לא רואת את Hot היה לי שבוע הוט חשבתי אני יתאבד מזה הדבר הזה, אין מה לראות סדרות דפוקות ישבתי ליד הטלוויזיה ככה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() וואלה על הזין התוכן של הוט... אפשר לראות הכל באינטרנט ובהרבה יותר טוב..
הם הולכים להפסיד עכשיו ימבה לקוחות וזה מגיע להם.. יס הולכים לדפוק קופה אחושרמוטה ואני לא אתפלא אם זה הם שלחו את התחקירנים לעשות את העבודה הזאת
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חחח הבני זונות לא רוצים להגיד איפה המשרד שלהם
![]() והכל על 10 שקל זיכוי שהיינו צריכים לקבל, וזה לא על ה-10 שקל, זה העיקרון שםה מנסים לטחמן מהצד. הקיצר הם מסרבים להחזיר את ה-10 שקל ולהגיד איפה המשרדים שלהם, אבל מחר כבר נברר (אבא שלי). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת תוכן לדעתי יס לא רואה את הוט, מה שכן, להוט יש כמה ערוצים טובים(axn לדוגמא) שליס אין..
מבחינת מחירים, המחירים של הוט יותר טובים ומשתלמים. מבחינת שירות - אין בכלל מה להשוות - יס דקה וחצי על הקו כבר עונים לך, אח שלי רצה להתנתק מיס ולעבור להוט.. הוא התקשר להוט - 12 דקות חיכה על הקו בסוף ענו לו - העבירו אותו למישהו אחר- עוד 10 דקות חיכה על הקו- מסתבר שלא העבירו אותו לבנאדם הנכון - היה צריך לחכות עוד פעם משהו כמו 7-8 דקות ועוד פעם התברר שהעבירו אותו לבנאדם הלא נכון ועוד פעם הוא צריך לחכות 7-8 דקות.. בפעם הרביעית הם צדקו(בשעה טובה?), ושתבינו הוא אמר להם כל פעם שהגיע למישהו שהוא רוצה לעבור להוט - ובכל זאת עשו לו תמוות כאילו זה אמור להיות אינטרס שלהם שהוא יעבור אליהם. אגב, אני לקוח יס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני מכיר הרבה אנשים עם HOT
![]() |