ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שיטות ההפחדה של הוט!מי ראה??? (https://israelbody.com/showthread.php?t=16748)

dstyle 14-08-07 22:11

שיטות ההפחדה של הוט!מי ראה???

מי ראה את התוכנית של אמנון לוי על שיטות ההפחדה של הוט?
קודם כל אני מכיר את -רן שחר ,אחד מהאנשים שהופיעו הרבה בתוכנית הוא אחד המתלוננים כנגד הוט,ראיתם מה הלך שם?מה אתם אומרים על זה?ממש מאפיה,מכריחים אנשים להתחבר או להתחבר להוט או בית משפט,על "פשע " כביכול שהם לא עשו

Gootche 14-08-07 22:12

הם חארות מניאקים זה ידוע. הם עשו תתרגיל הזה לאחותי בדירה שלה, ואחותי שילמה להם 300 שקל =\

ZoonD 14-08-07 22:13

הכי חשוב ש
yes הולכים לדפוק קופה

HOT גם ככה מסריחים עד שהתפריט שלהם זז
אחד הממירים המסרחים

^סהר^אבוטבול^ 14-08-07 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
הכי חשוב ש
yes הולכים לדפוק קופה

HOT גם ככה מסריחים עד שהתפריט שלהם זז
אחד הממירים המסרחים

כן יש להם תממירים החדשים הדקים הם לא נותנים לאף אחד חארות
ואתה לפעמים רוצה לראות מה יש אחרי תוכנית רשום מידע נוסף לא זמין
בקיצור חארות
ממיר איטי ומסריח משהו פחד

מוטי 14-08-07 22:18

זה ידוע ש-yes לא רואים את Hot ממטר
מבחינת תוכן, ממשק, איכות, שירות

dstyle 14-08-07 22:18

הם מניאקים...מחר אני הולך להביא להם מה זה סחיטה הם גם ככה בלחץ מלא הולכים להתנתק מהם אני מתקשר מחר משחק אותה מתנתק חח ושמעתי שאתה בא להתנתק מהם הם נותנים דילים מטוררפפיים ב100 שקל לחודש ממיר דיגיטלי שידורים דיגיטליים + VOD חינם ומלא דברים חחח :basketball:

r0y 15-08-07 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
הם מניאקים...מחר אני הולך להביא להם מה זה סחיטה הם גם ככה בלחץ מלא הולכים להתנתק מהם אני מתקשר מחר משחק אותה מתנתק חח ושמעתי שאתה בא להתנתק מהם הם נותנים דילים מטוררפפיים ב100 שקל לחודש ממיר דיגיטלי שידורים דיגיטליים + VOD חינם ומלא דברים חחח :basketball:

חחח כך הערץ הולכת לעשות להם את זה מחרר :):):):)

toxicity 15-08-07 00:44

דיי לכלכתם אולי חרא שירות אבל הוט אוכלים את יס בהליכה בכל התוכן
סדרות יותר טובות אין מה להשוות בכלל

sixpounder 15-08-07 01:02

Yes לא רואת את Hot היה לי שבוע הוט חשבתי אני יתאבד מזה הדבר הזה, אין מה לראות סדרות דפוקות ישבתי ליד הטלוויזיה ככה:mellow: הלכתי לבכות לאמא שלי שתחזיר את YES, והממיר יותר איטי מהמוח של אולמרט!

Gil-G 15-08-07 03:16

וואלה על הזין התוכן של הוט... אפשר לראות הכל באינטרנט ובהרבה יותר טוב..
הם הולכים להפסיד עכשיו ימבה לקוחות וזה מגיע להם.. יס הולכים לדפוק קופה אחושרמוטה
ואני לא אתפלא אם זה הם שלחו את התחקירנים לעשות את העבודה הזאת

Dino Psaras 15-08-07 03:32

חחח הבני זונות לא רוצים להגיד איפה המשרד שלהם :jockey:

והכל על 10 שקל זיכוי שהיינו צריכים לקבל, וזה לא על ה-10 שקל, זה העיקרון שםה מנסים לטחמן מהצד. הקיצר הם מסרבים להחזיר את ה-10 שקל ולהגיד איפה המשרדים שלהם, אבל מחר כבר נברר (אבא שלי).

:boxing:

keen12 15-08-07 03:42

מבחינת תוכן לדעתי יס לא רואה את הוט, מה שכן, להוט יש כמה ערוצים טובים(axn לדוגמא) שליס אין..
מבחינת מחירים, המחירים של הוט יותר טובים ומשתלמים.
מבחינת שירות - אין בכלל מה להשוות - יס דקה וחצי על הקו כבר עונים לך, אח שלי רצה להתנתק מיס ולעבור להוט.. הוא התקשר להוט - 12 דקות חיכה על הקו בסוף ענו לו - העבירו אותו למישהו אחר- עוד 10 דקות חיכה על הקו- מסתבר שלא העבירו אותו לבנאדם הנכון - היה צריך לחכות עוד פעם משהו כמו 7-8 דקות ועוד פעם התברר שהעבירו אותו לבנאדם הלא נכון ועוד פעם הוא צריך לחכות 7-8 דקות.. בפעם הרביעית הם צדקו(בשעה טובה?), ושתבינו הוא אמר להם כל פעם שהגיע למישהו שהוא רוצה לעבור להוט - ובכל זאת עשו לו תמוות כאילו זה אמור להיות אינטרס שלהם שהוא יעבור אליהם.
אגב, אני לקוח יס.

SkyLiNe 15-08-07 05:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
דיי לכלכתם אולי חרא שירות אבל הוט אוכלים את יס בהליכה בכל התוכן
סדרות יותר טובות אין מה להשוות בכלל

פעם ראשונה שאני שומע את זה

ואני מכיר הרבה אנשים עם HOT

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ