|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד עשיתי את הריצה מייד בסיום הארובי
אך זה משנה בעצם? כלומר אם אסיים את האימון האנרובי ויותר מאוחר בכמה שעות אבצע את אותה הפעילות ארובי זה שונה? או לא אפקטיבי? אני בחיטוב אגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האירובי אחרי האימון מסייע בניקוי חומצות חלב מן השריר ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח מסייע בניקוי :):):):) מזה פיליפנית תגיד לי?
איך נוצר חומצת חלב אתה יודע בכלל? חומצת חלב נוצרת פירוק של סוכר ללא נוכחות חמצן מה שעושה האירובי, כשאתה עושה פיעלות אירובית אתה מזרים יותר בגוף חמצן וזה מה שמוריד את הכמות של חומת החלב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ^ תאמין לי שאני יודע את זה מצויין, וגם הסברתי את זה בעצמי לפני כמה ימים, אתה מוזמן לחפש את התגובה שלי בפורום. יש לך שם אחר ? "בסילוק" ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתה אומר ניקוי???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך שם יותר טוב ? "בהורדת כמות..." ? :o
חח מה זה משנה ? הוא הבין את הרעיון :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרת, יותר אוויר מוזרם באירובי (כי הדופק גבוה יותר) אז יש יותר חמצן ולכן יותר חומצת חלב הופכת לפירובט
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו שתגיד שמשקולות מנפחות את השריירים
איך ישר כל תגובה שלי אתה קופץ עלי משהו אתה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא מומלץ לפי מה שאני יודע לעשות אירובי אחרי אימון רגליים זה פוגע בהתאוששות
ויש את הקטע שאחרי אימון משקולות מאגרי הגליקוגן ריקים ואם תעשה אירובי אתה תשתמש באנריה מהשומן עד כמה זה נכון אני לא יכול להגיד לך