|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אופק
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בחלק שבין הכף יד למרפק.
שאני עושה תרגילי יד קדמית אני מרגיש כאב חד כאילו היד הולכת להישבר יש לציין שאני לא עובד על משקלים כבדים ולא שניתי תזונה זה רק ביומיים האחרונים-לפני זה הכל היה בסדר מחיפוש בנט האבחנה היא-דלקת בפלקסורים של האמה ממה זה יכול להיות וממה זה נובע? ללכת לאורטופד או לשים משחה ומנוחה? תודה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אופק
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ![]() זה חשוב לי
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לך לאורטופד עדיף הוא מבין בזה טוב הוא יגיד לך כבר מה לעשות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה בגלל עומס לא חייב דווקא להיות מיד קדמית,יכול להווצר מצב שטכניקה לא נכונה אפילו בלחיצת חזה יכולה לגרום לזה...
אני הייתי ממליץ לך קודם לקחת מנוחה של כמה ימים אח"כ ,הרבה אבל הרבההה מסאזיםםםם לפרק כף היד-רק זרימת דם לאזור יכולה לפרק דלקות. לשים לב אולי תרגיל שאתה עושה לא נכון 100% מרגיש עדיין רע וכואב לך -הכי טוב ללכת לרופא שמבין טוב יותר ממני.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה היה...פיספסתי המון אימונים בגלל זה...חרא של דבר...בסוף גיליתי שכל זה היה רק בגלל המוט W גיליתי שהוא לא מתאים לי והוא זה שגורם לכאבים...לדעתי תחפש את התרגיל שגורם לך לכאבים...אחרי שתדע איזה תרגיל פשוט תפסיק לעשות אותו...בנוסף, תשתמש בתחבושת אליסטית זה מאוד מאוד עוזר, קח מנוחה קצרה וכשתחזור להתאמן תחזק את האמה עמ"נ למנוע מהכאבים לחזור...זה נובע בעיקרון מאמות חלשות...זה הכל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי.. נאלצתי להעיף את המוט W =\
עם דאמבלים אני משער שלא כואב לך.. תעשה עם דאמבלים אני משער גם שהכאב קורה ברגע שאתה מניח את המוט עם הרצפה.. אתה מרגיש כאב חד בעצם וכאילו מישהו כופף לך אותה (כואב!!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() היה לי משהו כזה במוט W...אבל זה הפסיק..איך יכול להיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() להרבה זה קורה במוט W בגלל הקימור שלו או משו כזה. תעבוד עם מוט אולימפי תראה אתה תרגיש מצויין, גם עם משקלים כבדים.
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
שאם כואב לך באמות בזמצן כפיפית מרקפים אתה צריך לעבוד למוט W כי הצורה בולמת את הכאב הזה... ![]() ולנושא.. גם לי זה היה סימן שהאיזור ליד פרק כ היד לא רגיל למשקלים האלה..תתחיל עם משקלים נמוכים עד שהאיזור או יותר נכון העצם תתרגל לעומסים האלה ולאט לאט תעלה...גם אם אתה עושה עם משקל נמוך זה לא נורא ולא מפדח..עדיף לעבוד עם שמקלים נמוכים מאשר משקלים גבוהים שיגרמו בעתיד לפציעות.. ואני עכשיו עובד עם משקלים נמוכים מאוד..כי כבר סבלתי מדלקת בכתפיים באמה וכאבי גב רציניים. עבוד לאט עם משקלים נמוכים ועם בוא הזמן תעלה למשקלים גדולים ותפציץ. עד אז..בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() קוראים לזה דלקת באמה !!!! שטויות .....זה יכאב לך עד שהגוף ,הידיים שלך יתרגלו למשקלים ולעבודה מועמצת...
כולם עוברים דרך זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
ככל שמתקרבים מסופינציה למיד פוזישין העומס על כופפי פרק כף היד קטן.
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש בעיות באמות ובפרקים כבר כמה חודשים. בחלק מתרגילים מרגישים את זה יותר ובחלק הרבה פחות. אם יש לך מוט H במכון אז תעבוד איתו במקום מוט דאבליו. בכלל, לעשות פטישים הרבה פחות כואב מידיים ישרות.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
פותח השירשור ציין דלקת בפלקסורים של פרק כף היד, בסופינציה אותם פלקסורים נמצאים תחת כיווץ איזומטרי חזק, במעבר למיד פוזישין העומס יורד בהדרגה.
![]() |