|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
סיריוס מאסס- דחוף
רכשתי תוסף תזונה סיריוס מאסס .
ורציתי לדעת: כמה כפות זה מנת הגשה ? וכיצד אני יכול לחלק אותם ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() לבן אדם מתחיל
אחרי אימון כף הגשה מלאה עד הסוף ( מנת הגשה שרשום בשק זה 2 כפות מלאות עד הסוף..להתחלה לוקחים רק כף אחת מלאה עד הסוף אחרי אימון) ( אתה צריך לקבל כף שם איפשהו בשק) אם בא לך בבוקר אז אזור ה 160 Cc בגרמים זה נראה לי יוצא משהו כמו 75 גרם אבקה. ולפני השינה גם 160 Cc....75 גרם ככה.... ביום של אימון אתה לוקח פשוט אחרי האימון ביום שללא אימון אתה לוקח מתי שאתה יכול או בבוקר או צהריים או בלילה שעה לפני שינה כדי לחסוך - תקח מאקסימום פעמיים ביום - אני עושה אחרי אימון ו לפני שינה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשמח לסייע לך לווסת את השימוש במוצר בהתאם לצרכיך. יותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() בוקר
אקטימל 3 פרוסות לחם מחיטה מלא חצי גביע קוטג סלט ירקות ביניים לחמניה חיטה מלא ו 4 פסטרמה וכף טחינה צהריים 2 שניצל סלט ירקות+כפית שמן זית אורז צלחת גדולה לפני אימון תפוח אחרי אימון פחמימה זמינה ערב חצי גביע גבינה 3 פרוסות לחם סלט ירקות לפני השנה יוגורט סלט ירקות פרוסת לחם נתונים: גובהה 163 משקל 48 כמה מנות שווה כף אחת שמצורף לסיריוס מאסס? ומתי מומלץ לי להוסיף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() אין לך חלבון מסביב לאימון
תחליט לאכול חלבון לפני או אחרי,או שניהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כמה מנות שווה כף אחת שמצורף לסיריוס מאסס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() בסיריוס מאס מנה 1 זה 2 כפות אבקה.
|
![]() |
![]() |