|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חברה, אחרי שעוברים טסט ומקבלים רשיון נהיגה מהמורה נהיגה מה עושים אחרקח,למי משלמים,מתי זה נכנס לתוקף ואני יכול להתחיל לנהוג ?
שכחתי לשאול את המורה שלי את כול השאלות האלה,יותר נכון לא היה לו זמן היום ![]() והכי חשוב כמה בערך עלי לשלם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם תעבור טסט אחי אחרי זה תבדוק איך מקבלים תרישיון. אבל תעבור באמת ולא כמו שאמרת פעם שעברה,"אני עברתי טסט אבל לא קיבלתי רישיון כי הטסטר הכשיל אותי" חחחחחחחחחחח בהצלחה אחי
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() פעם שעברה גם עברתי אבל לא רצו לתת לי רשיון מורה שלי אמר שבערך עוד יומיים מביא לי רשיון (קיצר השבוע) שיהיה בריא הוא וגם הבוחן !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אהה וואללה מזל טוב אחי...אם אני לא טועה מקבלים תתופס מהמורה,אחרי זה משלמים בדואר,וזהו יש לך רישיון..ואחרי כמה חודשים מקבלים את הכרטיס עם התמונה והכל.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אחי עד שאני מקבל כרטיס וכו' אני יכול בינתיים בכיף לנהוג נכון ?נו טוב 3 חודשים מלווה אבל לא נורא ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן אתה יכול לנהוג,אבל ברור שעם מלווה..
אה ועד שתקבל את הכרטיס,אז אתה צריך להיות תמיד עם התופס של הרישיון+תעודת זהות,כי בלעדיה הוא לא נחשב.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() מזל טוב גבר. אתה יותר לא צריך טרמפים
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() והכי חשוב,את כל ההתלהבות והפוזות של ההתחלה,תעשה עם ההגה של המחשב בבית..
למה בכביש לא משחקים,אני אומר לך מניסיון.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לך למשרד הרישוי אם תעודת זהות יביאו לך רשיון זמני לך לדואר תשלם מאה שלושים ומשהו שקל ואחרי כמה חודשים תקבל רישיון אם תמונה זה כל הסיפור מזל טוב אחויה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צודק. לגביי השאלה, לך לדואר עם הטופס שתקבל מהמורה, תשלם 136 ש"ח ואתה תקבל רישייון נייר זמני למשך 3 חודשים עד שיגיע הרשיון פלסטיק. בהצלחה מישה! ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() Djvu תודה
Iron Mass תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)