![]() |
רשיון נהיגה,איך,ומתי ?
חברה, אחרי שעוברים טסט ומקבלים רשיון נהיגה מהמורה נהיגה מה עושים אחרקח,למי משלמים,מתי זה נכנס לתוקף ואני יכול להתחיל לנהוג ?
שכחתי לשאול את המורה שלי את כול השאלות האלה,יותר נכון לא היה לו זמן היום:unsure: והכי חשוב כמה בערך עלי לשלם ? |
ציטוט:
קודם תעבור טסט אחי אחרי זה תבדוק איך מקבלים תרישיון. אבל תעבור באמת ולא כמו שאמרת פעם שעברה,"אני עברתי טסט אבל לא קיבלתי רישיון כי הטסטר הכשיל אותי" חחחחחחחחחחח בהצלחה אחי |
ציטוט:
פעם שעברה גם עברתי אבל לא רצו לתת לי רשיון מורה שלי אמר שבערך עוד יומיים מביא לי רשיון (קיצר השבוע) שיהיה בריא הוא וגם הבוחן !!! |
אהה וואללה מזל טוב אחי...אם אני לא טועה מקבלים תתופס מהמורה,אחרי זה משלמים בדואר,וזהו יש לך רישיון..ואחרי כמה חודשים מקבלים את הכרטיס עם התמונה והכל.
|
ציטוט:
אבל אחי עד שאני מקבל כרטיס וכו' אני יכול בינתיים בכיף לנהוג נכון ?נו טוב 3 חודשים מלווה אבל לא נורא ! |
כן אתה יכול לנהוג,אבל ברור שעם מלווה..
אה ועד שתקבל את הכרטיס,אז אתה צריך להיות תמיד עם התופס של הרישיון+תעודת זהות,כי בלעדיה הוא לא נחשב. |
מזל טוב גבר. אתה יותר לא צריך טרמפים
|
ציטוט:
|
והכי חשוב,את כל ההתלהבות והפוזות של ההתחלה,תעשה עם ההגה של המחשב בבית..
למה בכביש לא משחקים,אני אומר לך מניסיון. |
לך למשרד הרישוי אם תעודת זהות יביאו לך רשיון זמני לך לדואר תשלם מאה שלושים ומשהו שקל ואחרי כמה חודשים תקבל רישיון אם תמונה זה כל הסיפור מזל טוב אחויה:jockey:
|
ציטוט:
צודק. לגביי השאלה, לך לדואר עם הטופס שתקבל מהמורה, תשלם 136 ש"ח ואתה תקבל רישייון נייר זמני למשך 3 חודשים עד שיגיע הרשיון פלסטיק. בהצלחה מישה!:sbb4: |
Djvu תודה
Iron Mass תודה |
מזל טוב אחי !!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ