|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, גם ככה יש לי יותר מדי חלבון ופחות מדי סידן בתפריט אז חשבתי להחליף את הארוחה של הטונה ב2 יוגורטים Bio. אני במסה עכשיו, אז ככה שאפשר להתגמש באחוז שומן.
אני רוצה יוגורט שיכיל כמה שיותר סידן וכמה שיותר חלבון, עד 3 אחוז שומן, שיהיה טעים, לא יקר כל כך, וכמה שיותר "טבעי" (בלי חומרים מיותרים). איזה אתם ממליצים ? אגב, מה הקטע עם השמועה שמוצרי חלב 0% לא בריאים? עוד מיתוס לאוסף המיתוסים הבלתי נגמר של הישראלי המצוי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל 2 יוגורט של דנונה 0% Bio טבעי, לי אין בעיה עם הטעם אבל העניין הוא אישי.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש גם את הגדולים של ה 200 גרם שהם גם מ 0 עד 3 אחוז והם ניקיים לגמרי ממתיקים. אם אתה רוצה "טבעי" לך עלהם ותוסיף נגיד צימוקים, פירות, דבש, א.ח או כל מה שתרצה בקיצור .. בקשר לשאלה האחרונה הדבר היחיד שגורם אחוז שמן נמוך במוצרי חלב זה ספיגה נמוכה יותר של סידן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ כל המטרה שלי היא סידן במעדנים האלו. נראים לי אחלה מקור לכמות גדולה של סידן.
אם אני מוסיף שומן איכותי "מהצד" כמו לערבב איתם אגוזי מלך, זה מכפר על אחוז השומן הנמוך על ידי ספיגה כמו שצריך של הסידן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, תודה לבינתיים, קבל מוניטין
![]() עריכה: לא יכול לתת לך מוניטין בינתיים /: מה הערכים של כל גביע 200 גרם Bio כזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה בכלל לא קשור לשומן זה הויטמין D ששצריך כדי לקלוט את הסידן וב0% אין כמעט בכלל ויטמין D עריכה: היוגורט ביו 1.5% פשוט מצויין (מבחינת טעם) ועדיף לך מבחינת מחיר לקנותץ שאריזות כאלה של 8 גביעים כל גביע 150גרם אני פעם אכלתי את זה אם דגנים בבוקר היום עברתי ליופלה white גם לא רע בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל את הדנונה ביו 1.5% מוסיף לו ממתיק נהיה לי טעים אני נהנה מכל כפית.... תנסה להוסיף קצת סוכר או ממתיק תראה איך יצא לך..... אגב הערכים של גביע (200 גרם):
אנרגיה 108 חלבון 10.2 פחמימות 10.2 שומן 3 נתרן 180 סידן - 260
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי קניתי היום 1.5% Bio של דנונה
אכלתי אותו איך שהוא בלי להוסיף כלום, טעים רצח אפילו שהוא חמצמץ אז רגע, מה הקטע עם הויטמין D ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ויטמין D יש לך מספיק מהשמש אם אני לא טועה
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט: