ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   יוגורט Bio מומלץ ? מישהו ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=15223)

ThaiB0X 25-07-07 21:59

יוגורט Bio מומלץ ? מישהו ?

אז ככה, גם ככה יש לי יותר מדי חלבון ופחות מדי סידן בתפריט אז חשבתי להחליף את הארוחה של הטונה ב2 יוגורטים Bio. אני במסה עכשיו, אז ככה שאפשר להתגמש באחוז שומן.

אני רוצה יוגורט שיכיל כמה שיותר סידן וכמה שיותר חלבון, עד 3 אחוז שומן, שיהיה טעים, לא יקר כל כך, וכמה שיותר "טבעי" (בלי חומרים מיותרים).

איזה אתם ממליצים ?

אגב, מה הקטע עם השמועה שמוצרי חלב 0% לא בריאים? עוד מיתוס לאוסף המיתוסים הבלתי נגמר של הישראלי המצוי ?

F][_aMe 25-07-07 22:07

אני אוכל 2 יוגורט של דנונה 0% Bio טבעי, לי אין בעיה עם הטעם אבל העניין הוא אישי.

DropDead 25-07-07 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אז ככה, גם ככה יש לי יותר מדי חלבון ופחות מדי סידן בתפריט אז חשבתי להחליף את הארוחה של הטונה ב2 יוגורטים Bio. אני במסה עכשיו, אז ככה שאפשר להתגמש באחוז שומן.

אני רוצה יוגורט שיכיל כמה שיותר סידן וכמה שיותר חלבון, עד 3 אחוז שומן, שיהיה טעים, לא יקר כל כך, וכמה שיותר "טבעי" (בלי חומרים מיותרים).

איזה אתם ממליצים ?

אגב, מה הקטע עם השמועה שמוצרי חלב 0% לא בריאים? עוד מיתוס לאוסף המיתוסים הבלתי נגמר של הישראלי המצוי ?

יש דנונה\יופלה שהם מ 0 עד 3 אחוז בטעמים שונים ..(ה 0 בלי סוכר עם ממתתיקים)
ויש גם את הגדולים של ה 200 גרם שהם גם מ 0 עד 3 אחוז והם ניקיים לגמרי ממתיקים. אם אתה רוצה "טבעי" לך עלהם ותוסיף נגיד צימוקים, פירות, דבש, א.ח או כל מה שתרצה בקיצור ..

בקשר לשאלה האחרונה הדבר היחיד שגורם אחוז שמן נמוך במוצרי חלב זה ספיגה נמוכה יותר של סידן

ThaiB0X 25-07-07 22:13

אמממ כל המטרה שלי היא סידן במעדנים האלו. נראים לי אחלה מקור לכמות גדולה של סידן.
אם אני מוסיף שומן איכותי "מהצד" כמו לערבב איתם אגוזי מלך, זה מכפר על אחוז השומן הנמוך על ידי ספיגה כמו שצריך של הסידן ?

DropDead 25-07-07 22:14

ציטוט:

אמממ כל המטרה שלי היא סידן במעדנים האלו. נראים לי אחלה מקור לכמות גדולה של סידן.
אם אני מוסיף שומן איכותי "מהצד" כמו לערבב איתם אגוזי מלך, זה מכפר על אחוז השומן הנמוך על ידי ספיגה כמו שצריך של הסידן ?

נראה לי שכן אבל אל תתפוס אותי במילה חכה שמישהו אחר יענה לך :blush:

ThaiB0X 25-07-07 22:19

אוקיי, תודה לבינתיים, קבל מוניטין :)

עריכה: לא יכול לתת לך מוניטין בינתיים /:

מה הערכים של כל גביע 200 גרם Bio כזה ?

שריר 25-07-07 22:25

ציטוט:

אני גם חושב שכן (ההיגיון מצביע על כך ) כי כל הבעיה באחוז נמוך של שומן זה שזה מתעכל מהר מידי ולכן הסידן לא נקלט ואם אתה מוסיף שומן איכותי אז אתה מעכב את מהירות הספיגה וכך הסידן יספג..

trx--->sus 26-07-07 10:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר
אני גם חושב שכן (ההיגיון מצביע על כך ) כי כל הבעיה באחוז נמוך של שומן זה שזה מתעכל מהר מידי ולכן הסידן לא נקלט ואם אתה מוסיף שומן איכותי אז אתה מעכב את מהירות הספיגה וכך הסידן יספג..

זה בכלל לא קשור לשומן זה הויטמין D ששצריך כדי לקלוט את הסידן וב0% אין כמעט בכלל ויטמין D

עריכה:
היוגורט ביו 1.5% פשוט מצויין (מבחינת טעם) ועדיף לך מבחינת מחיר לקנותץ שאריזות כאלה של 8 גביעים כל גביע 150גרם אני פעם אכלתי את זה אם דגנים בבוקר היום עברתי ליופלה white גם לא רע בכלל

עבו 26-07-07 10:23

אני אוכל את הדנונה ביו 1.5% מוסיף לו ממתיק נהיה לי טעים אני נהנה מכל כפית.... תנסה להוסיף קצת סוכר או ממתיק תראה איך יצא לך..... אגב הערכים של גביע (200 גרם):

אנרגיה 108
חלבון 10.2
פחמימות 10.2
שומן 3
נתרן 180
סידן - 260

ThaiB0X 26-07-07 17:31

אוקיי קניתי היום 1.5% Bio של דנונה
אכלתי אותו איך שהוא בלי להוסיף כלום, טעים רצח אפילו שהוא חמצמץ

אז רגע, מה הקטע עם הויטמין D ?

toxicity 26-07-07 17:34

ויטמין D יש לך מספיק מהשמש אם אני לא טועה

ThaiB0X 26-07-07 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
ויטמין D יש לך מספיק מהשמש אם אני לא טועה

באמת ??
הייתי בטוח זה מגיע בכמויות קטנות מהשמש

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ