|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ניסיתי לפרוס גב ![]() גב רפוי ![]() שוקל 72 מטר 80 בערך מתאמן איזה שנה וחצי נראלי ועל הזין שלי כל מי שיגיד שזה לא נראה לשנה וחצי בגלל ששנה ראשונה לא ידעתי תקטע של התזונה וזה הייתי אוכל בקושי 2 ארוחות ביוםS: אחוז שומן אנערף תזונה מנסה לשמור כמה שיותר עכשיו מאסה עד הקיץ הבא אממ הקפים פעם אחרונה שבדקתי יד שמאל 34 ימין 33 וחצי נראלי זה כבר יותר יאלה תגיבו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה אחלה אחי,אם היית עם תזונה היית נראה יותר טוב,אני גם בלי תזונה ואין תוצאות אל תעשה את הטעות שלי אחי.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() cuz im just marshall matherss..... =)
גב סבבה נראה לי.. חזה דורש שיפור וגם ידיים ובכלל בכללי עוד מאסה לדעתי אבל יש מאסה בהצלחה בהמשך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() מה קרה לך בגב התחתון?
|
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() פיטמות יפות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אמינם כבוד:d
ותודה כה אני צריךלעבוד על החזה אבל הידים שלי יש בהם שיפור..שהייתי תקוע על 32 היקף:s |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יפה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תודה עוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() יפה אחי...גם לי יש סימני מתיחה כמו שלך....על הגב יעני מגביה מהירה...רק שלי יש פי 7 יותר ........-_- שונא את זה..אבל זה נעלם נראה לי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בקטנה אחי שיהיה לי גב ענק מי יסתכל על הסימני מתיחה בים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() נראה מסוכן..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה יאללה..איך אני שונא אנשים עם גישה כמוך..עאלק "על הזין שלי מי שאומר שזה לא נראה כאילו אני מתאמן שנה וחצי" חוצפן.
ובקשר לגוף,חזה ממוצע למרות שיש לו צורה טיפה מוזרה...אויל בגלל האחוזי שומן..הגב נראה טוב בפריסה אבל במצב רפוי הרבה פחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהחלט נשמע מסוכן...רק שלא יהיה לו כבד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ומאיר אין לי ג'ינו אני יודע טוב מאוד מזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כי הם צודקים.
תקרא מאמרים, תבנה לעצמך תפריט ותוכנית אימונים תעלה לפורומים המתאימים, יעזרו לך לשפצר אותם, ואז עוד שנה וחצי תעלה שוב תמונות, תרשום "מתאמן שנה וחצי" ואז נגיד "וואי איזה שפץ!"
![]() |
![]() |