|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל הצבא
שישי,שבת,ראשון,שלישי :a גב פולי רחב לפנים 4x8-6 קרניים 4x8 T-bar 4x8 חתירה בהטיית גו יד יד 3x8-10 פשיטות גו על ספסל רומי 3x10 (עם משקל) :b חזה + אירובי לחיצת חזה כנגד מוט ישר 4x6-8 לחיצת חזה כנגד מוט בזווית של 30 מעלות 4x6-8 פלייס בזוית 15 מעלות כנגד דאמבלים 3x10 קרוס-הובר 2x12 * אירובי 15-20 דק' :c כתפיים + יד קדמית לחיצת כתפיים כנגד משקולות 3x8 לחיצת כתפיים במכשיר- אחיזה צרה 3x6-8 הרחקת זרועות לצדדים בישיבה/עמידה כנגד משקוליות 3x8 הרחקת אופקית כבל יד יד X310 יד קדמית כפיפות מרפקים כנגד מוט אולימפי 4x6-8 פטישים 3x7-8 כפיפות מרפקים בישיבה בזווית 3x7-8 כפיפות מרפקים יד יד על ספה 2x8 2 סטים אמות :d יד אחורית + רגליים פשיטת מרפקים בפולי עליון יד יד הורדה לצד הגוף 2x10 לחיצה צרפתית ללא זווית 4x8 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון V 3x10 הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש בישיבה 4x8 רגליים פשיטת ברכיים במכונה – 3x10 סקוואט חופשי 4x6-8 לחיצת רגליים בזוית X38 תאומים כנגד מכונת לחיצת רגליים 3x10 * בטן פעמיים בשבוע 3 תרגלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהוא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סה"כ נראה לא רע, אבל למה אתה לא מאמן את ההאמסטרינגס???????
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הייתי במקומך עובד פעמיים בשבוע על שרירים חלשים אצלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי נותן לרגליים אימון משלהם בלי להוסיף עוד משהו
תוסיף את היד האחורית לחזה ותחליף בין אימון A ל B בגלל שבחזה אתה עובד על הכתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה תוכנית טובה אבל מדוע את מתאמן דווקא abcd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לגבי כמות הסטים בתוכנית, חלוקה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קלאסי הכי טוב
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף את הפשיטת ברכיים במכונה לכפיפת ברכיים ותוסיף דד ליפט רומני. זה יספיק להאמס .
חלוקת הסטים היא בסדר, אני אישית מתאמן על Abcd וממש מרוצה ממנה. ואני חושב שעדיף שתתן לידיים והאמות אימון משלהם עם סופר סטים! ואת הכתפיים תעביר לרגליים.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() נראה בסדר אפשר עוד סטים בחזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחזה הוספתי עוד סט באיזו חלוקה אתה עובד ? סה"כ גב (כולל הדדליפט, והפשיטת גב) 21 חזה 13 לדעתי זה מספיק כתפיים ויד קדמית 12 כ"א יד אחורית 13, רגליים 13 תודה לכולם ![]() |
|
![]() |
![]() |