|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, יש איזה חדר כושר ישן בעיר שכבר לא משתמשים בו והכל בו הרוס, והוא שייך לבן דוד של אבא שלי שכבר איבד בו עניין מלפני שנה.
כמו שכבר רשמתי פה בפורום, אני מעוניין לבנות חדר כושר ביתי. מה שמצאתי בחדר כושר זה: 4 פלטות של 10 קילו. 4 פלטות של 20 קילו. פלטה אחת של 15 קילו. פלטה אחת של 2.5 קילו. כל הפלטות חלודות אבל שיהיה. ספסל שצרך להבריג אותו לבסיס שלו. ספת חזה שצריך להבריג אותה לבסיס שלה. כנה כזאתי לדאמבלים ולפלטות. יש לכם רעיון איך לעשות חזה עליון ? כי הספה הזאת לא מתכווננת, ואני לא יודע אם שווה להשקיע בספה חדשה רק בשביל האופציה לכוונן אותה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא יודע אם זה כבר לא הופך למסוכן העניין הזה של ההרכבה של הספות, אם זה חלוד ומיושן ובאמצע תרגיל תרים הרבה משקל והספה לא תתמוך יכול לקרות אסון...
לתשומת לבך
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדאג אחי, הספה הזאת די יציבה, היא סחבה מעליה הרבה יותר מהמשקל שאני מרים, אין סיבה שיקרה משהו... ואת החדר כושר הזה סגרו לא מזמן - פחות משנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() ספות ישנות זה באמת לא כל כך בטוח - אבל אוצרות כמו פלטות ומוטות נטושים חייבים לקחת. מצאת לי איזה פח זבל ליד הבית שלי שתי פלטות של 2.5 קילו. למה שמישהו יזרוק דברים כאלה?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז תחשוב, מצאתי 140 קילו פלטות היום :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה ספות חדשות, את הפלטות תקח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תבדוק יחד עם אבא שלך, אני מאמין שהוא יכול לעזור, עד כמה הספה שמצאת בעלת פוטנציאל תיקון... אם שווה להשקיע - תקן אותה, תחזיר אותה למצד כמה שיותר חדש, כמובן כמה שאתה יכול, ותשתמש בה. אם לא, מטעמי בטיחות, וותר על הרעיון וקנה או חפש אחרת
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר היחיד שלא תקין בה (חוץ מהעובדה המעצבנת שאי אפשר לשנות זווית) הוא שמישהו הבריג את את המושב החוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תמכור הכל לברזל וסגור עניין חח
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הפלטות בתור ברזל לא שוות הרבה. קילו ברזל שווה 70 אגורות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תארגן קופסא קטנה כזאת מעץ או משהו לשים מתחת לרגל אחת של הספה, וככה יהיה לך שיפוע...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() ואללה נשמע מסוכן כל הקטע של הספסלים..אבל לא הייתי מתנגד לפלטה של 15 קילו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תיקח משם רק פלטות ומוטות
|
![]() |
![]() |
![]() |