![]() |
ציוד שלקחתי מחדר כושר נטוש היום
אז ככה, יש איזה חדר כושר ישן בעיר שכבר לא משתמשים בו והכל בו הרוס, והוא שייך לבן דוד של אבא שלי שכבר איבד בו עניין מלפני שנה.
כמו שכבר רשמתי פה בפורום, אני מעוניין לבנות חדר כושר ביתי. מה שמצאתי בחדר כושר זה: 4 פלטות של 10 קילו. 4 פלטות של 20 קילו. פלטה אחת של 15 קילו. פלטה אחת של 2.5 קילו. כל הפלטות חלודות אבל שיהיה. ספסל שצרך להבריג אותו לבסיס שלו. ספת חזה שצריך להבריג אותה לבסיס שלה. כנה כזאתי לדאמבלים ולפלטות. יש לכם רעיון איך לעשות חזה עליון ? כי הספה הזאת לא מתכווננת, ואני לא יודע אם שווה להשקיע בספה חדשה רק בשביל האופציה לכוונן אותה... |
אחי אני לא יודע אם זה כבר לא הופך למסוכן העניין הזה של ההרכבה של הספות, אם זה חלוד ומיושן ובאמצע תרגיל תרים הרבה משקל והספה לא תתמוך יכול לקרות אסון...
לתשומת לבך |
אל תדאג אחי, הספה הזאת די יציבה, היא סחבה מעליה הרבה יותר מהמשקל שאני מרים, אין סיבה שיקרה משהו... ואת החדר כושר הזה סגרו לא מזמן - פחות משנה.
|
ספות ישנות זה באמת לא כל כך בטוח - אבל אוצרות כמו פלטות ומוטות נטושים חייבים לקחת. מצאת לי איזה פח זבל ליד הבית שלי שתי פלטות של 2.5 קילו. למה שמישהו יזרוק דברים כאלה?
|
אז תחשוב, מצאתי 140 קילו פלטות היום :o
|
תקנה ספות חדשות, את הפלטות תקח.
|
תבדוק יחד עם אבא שלך, אני מאמין שהוא יכול לעזור, עד כמה הספה שמצאת בעלת פוטנציאל תיקון... אם שווה להשקיע - תקן אותה, תחזיר אותה למצד כמה שיותר חדש, כמובן כמה שאתה יכול, ותשתמש בה. אם לא, מטעמי בטיחות, וותר על הרעיון וקנה או חפש אחרת
|
הדבר היחיד שלא תקין בה (חוץ מהעובדה המעצבנת שאי אפשר לשנות זווית) הוא שמישהו הבריג את את המושב החוצה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תמכור הכל לברזל וסגור עניין חח
|
הפלטות בתור ברזל לא שוות הרבה. קילו ברזל שווה 70 אגורות.
|
תארגן קופסא קטנה כזאת מעץ או משהו לשים מתחת לרגל אחת של הספה, וככה יהיה לך שיפוע...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואללה נשמע מסוכן כל הקטע של הספסלים..אבל לא הייתי מתנגד לפלטה של 15 קילו..
|
לדעתי תיקח משם רק פלטות ומוטות
|
מוטות אין, גנבו אותם ביחד עם הפלאטות הקטנות יותר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ