|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שוב שלום לכם
לא פעם אני נתקל במשפטים שלכם העיקר להיות מאזן קלורי שליל ולא משנה מקור קלוריות בין אם זה חיטוב או מסה אני לא מסכים אם אף אחד ממכם 1) אוכל מטוגן ( שומן טרנס) רוב הסיכוי שזה ילך למאגרי השומן 2) שומן רווי ( גבינות בשרים שמנים וכו) אם יהיה די הרבה בתפריט סביר שילך למאגרי שומן 3) סתם ככה במהלך היום(לא אחרי אימון ובוקר) הרבה סוכר בבת אחד( גם אם זה 3 פירות בבת אחת) רוב הסיכוי שילך לשומן( קשה לגוף לאגור הרבה סוכר בבת אחת( אני מדגיש לא אחרי אימון) 4) פחמיממות מזוקקות( לחם לבן אורז לבן וכו) יקפיצו אינסולין רב בגוף וזה יקשה לגוף לשרוף שומן לסיכום: אני מסכים שמאזן שלילי נרד במשקל אבל נהיה אם אחוזי שומן גבוהים!!! הרי ברור ש1500 ק"ל מאוכל איכותי לעומת ג"אנק וממתקים ושטויות נרד במשקל ובאחוזי שומן לעומת ג"אנק שגם נרד במשקל אבל יעלו אחוזי שומן אותו דבר במסה מאזן חיובי נעלה במשקל אבל אם מאוכל איכותי יעלה הרוב מסת שריר וכמות מתונה של אחוזי שומן ( קשה ביותר לעלות נקי) קיצור לא כל הקלוריות שוות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני אף פעם לא היתי מבין את העלה שאומרים קלוריה זה קלוריה ! לדעתי קלוריות הם שונות,ואיאפשר להשוות ק' מסוכר לדוגמא" ל קלוריה מחזה הודו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() שאמורים לך מאזן חיובי זה עלייה ומאזן שלילי זה ירידה זה נכון אבל לא מדברים על הרכב גוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שומן טרנס, לא שומן רווי, לא סוכר ולא שום סוג של פחמימה יקבעו אם תעלה בשומן או לא. יש להם השפעות בריאותיות אחרות (לשומן טרנס ולשומן רווי, מה שאמרת על הפחמימה שטותי ביותר), אבל לא על משקל הגוף. "סוג" הקלוריה(מאיפה באה) לא משנה, מה שכן משנה זה כמות הקלוריות. כל עוד יש לך מספיק חלבון לשמור על מסת שריר, גם אם תחיה על מקדונלדס בחיטוב ותהיה במאזן קלורי שלילי, אתה תרד בשומן מצוין. נכון שיש נזק אחר לכמות גדולה של שומן רווי ושל שומן טרנס, אמנם זה לא קשור לירידה/עליה בשומן/שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי שתביא קצת סימוכין לכל הסעיפים שנתת כאן אולי נוכל בכלל להתווכח
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני שונא את האנשים האלה שאין להם כח לקרוא פוסטים קודמים אז מה הם עושים ? מוסיפים בסוף הנושא "בואו נעשה סדר בבלאגן" או "פעם אחת ולתמיד" יאללה חלאס נמאס.
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מ"קיצור לא כל הקלוריות שוות" או "פעם אחת נעשה סדר בבלאגן". בסופו של דבר פותח השירשור הוא מומחה בעל שם עולמי בתחום.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העם דורש סטיקי!!!
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה תודה שהסברת לנו. חיינו בסרט כל הזמן הזה.
אגב, זאת פעם ראשונה שאני רואה את shikoLM מדבר בציניות...
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא יעזור לכם - קלוריה היא קלוריה, אין סוגים של קלוריה, זה פיסיקה. בדיוק כמו שמטר זה מטר וזה לא משנה אם עשית אותו בקורקינט או במעבורת חלל ..
מה שמשתנה כאן זה החומר שזה לא קשור לקלוריות.. ומאיפה אתה רוצה לרדת במסה אם אתה במאזן קלוריות שלילי ושומר על מספיק חלבון בשביל השרירים ? אני לא רואה הרבה מקורות .. וכמובן שמלאכול ג'אנק פוד כל היום הכוונה היא לא לרדת באחוזי שומן, אבל עדיין קלוריה היא קלוריה (כמות האנרגיה המספיקה בשביל לעלות גרם מים במעלת צלזיוס אחת בלחץ אטמוספרי). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וקלוריה מסוכר תשמין יותר מקלוריה משיבולת שועל למשל
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() "תשמין יותר" ?
תקח את הקלוריה מהסוכר שלך ותלך לרוץ איתה היא תהיה הרבה יותר שימושית מאשר הקלוריה של השיבולת שועל .. שתיהן יגרמו לך לעלות באותה מסה.. (במקרה של שומן מול פחמימה זה שונה כי בשומן יש פי שמונה אם אני לא טועה יותר קלוריות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() תפסיק לקרוא את הטיפים של the kid.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ^ מזה The Kid ולמי זה מכוון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זה מכוון לפותח הפוסט. the kid היה כותב פה פעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פספת אותה אצלי... ![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לתת פה הסבר רציני בבקשה? אם באמת כל הקלוריות שוות אז למה חשוב לצרוך לצשל פחמימה מורכבת(ש"ש לדוגמה) ולא ישר סוכרוז(סוכר ביתי) למשל?
|
![]() |
![]() |