ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-07-07, 22:01   #1
Bodybuilder
Banned
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 5,980
שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder
ברירת מחדל שאלה חשובה בקשר לבישול-האם כמות הפחמימות יורדת

ערב טוב אנשים !
שאלה כזאת מעניינת שעלתה לי למח,קראתי כמה מאמרים על זה אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואת דעתם של חכמי הפורום (אנגלית שלי חלש מאוד,ומאמרים רציניים עם מחקרים וכו' בספה עיברית ורוסית לא מצאתי )...
נגיד אני מבשל שעועית,אני לוקח 100 גרם,זורק לסיר.מבשל את ה010 גרם שעועית ! אחרי שזה היתבשל אני מוציא את כול השעועית מהסיר (אם לפני הבישול בשעועית עדומה היה 60 % פחמימות) כמה % פחמימות נשאר אחרי בישול ?
ואני לא מתכוון ל 100 גרם שעועית אחרי בישול. אני מתכוון לכול השעועית שזקתי לסיר בישול !
כמה % נשאר ?
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 22:09   #2
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

כמות הפחמימות נטו בסיר לא משתנה. ל100 גרם שעועית מבושלת יהיו פחות פחמימות כי השעועית סופחת מים.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 22:13   #3
Bodybuilder
Banned
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 5,980
שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
כמות הפחמימות נטו בסיר לא משתנה. ל100 גרם שעועית מבושלת יהיו פחות פחמימות כי השעועית סופחת מים.
בקשר לזה שהיא סופחת מים אני יודע,ותודה ענית לי על השאלה גבר
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 22:31   #4
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלtomerA
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 4,099
גיל:: 17
ברירת מחדל

אם כבר מדברים על בישול
בישול מוריד ערך תזונתי?
__________________
knowledge is power
tomerA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 22:35   #5
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

הנטו בסיר לא משתנה, ל100 גרם זה כן משתנה.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 22:36   #6
PoweRule
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלPoweRule
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 4,436
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
הנטו בסיר לא משתנה, ל100 גרם זה כן משתנה.
ואם הוא מבשל במחבת ?
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה
PoweRule מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 22:59   #7
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

הפחמימות יכולות להתאדות לאויר ולברוח!!!
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 23:01   #8
Bodybuilder
Banned
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 5,980
שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
הנטו בסיר לא משתנה, ל100 גרם זה כן משתנה.
בגלל זה דיברתי באחוזים ולא בגרמים
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 23:42   #9
Bodybuilder
Banned
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 5,980
שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder
ברירת מחדל

עוד שאלה חשובה שלא רציתי לפתוח בשבילה פוסט ! אז ככה:
כולנו יודעים שבביצה שלמה יש בערך 6-8 גרם חלבון !
אז השאלה היא כזאת,כמה אחוז(לא גרם,אחוז) חלבון יש בחלבון של ביצה,רק בלבן של הביצה !
שאלה שלא מצאתי תשובה עליה באולימפוס רשום,אבל אני לא בדיוק סומך עליהם !
אני סומך יותר על מחקרים..
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-07, 23:45   #10
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

חבל לי לפתוח על זה עוד פוסט אז אני יתנחל פה
מה קורה לאוכל שנשרף קצת, זה פוגע בערך התזונתי?
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט
נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$


ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-07, 00:36   #11
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

מצטרף לשאלה. במיוחד לגבי חזה עוף וירקות.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-07, 01:28   #12
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

אם זה נהיה פחם, כן, חלק מהערך התזונתי אובד.

bodybuilder, לא צריכים מחקר בשביל השאלה שלך, צריכים מחשבון והשכלה של כיתה ג'. מחלקים את כמות החלבון בלבן של הביצה במשקל הכולל של הלבן של הביצה ומכפילים ב100, זה אחוז החלבון.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-07, 01:33   #13
Amit
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 3,797
כללי:: X
גיל:: X
עוסק ב:: X
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
עוד שאלה חשובה שלא רציתי לפתוח בשבילה פוסט ! אז ככה:
כולנו יודעים שבביצה שלמה יש בערך 6-8 גרם חלבון !
אז השאלה היא כזאת,כמה אחוז(לא גרם,אחוז) חלבון יש בחלבון של ביצה,רק בלבן של הביצה !
שאלה שלא מצאתי תשובה עליה באולימפוס רשום,אבל אני לא בדיוק סומך עליהם !
אני סומך יותר על מחקרים..
3 גרם
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:55.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים