|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 16 וחצי גובה 173 משקל 64
מתאמן קצת יותר מחצי שנה תוכנית ab 3 אימונים בשבוע בד"כ התוכנית: אימון A: חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4X6 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2X8 להקפיד על טווח תנועה לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות 4X10 פרפר במכונה 3X10 יד אחורית: פשיטת מרפקים פולי עליון כנגד מוט 3X9 הרמת משקולת אחת מאחורי הראש – שתי ידיים אוחזות משקולת אחת 3X8 פשיטות מרפקים בשכיבה כנגד מוט W – לחיצה צרפתית 3X8 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 4X8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3X8 כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם פלטה 3X8 אימון B: גב: מתח – 1-2 סטים של מקסימום פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4X6 פולי רחב לפנים 2X10 חתירה בישיבה על כסא- פולי תחתון – משיכה לטבור 3X8 גב תחתון 3X12 רגליים: סקוואט חופשי עם מוט 4X8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3X12 כפיפת רגליים במכונה 3X8 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 4X7 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 4X9 בטן: פעמיים בשבוע 2 תרגילים שונים 3 סטים בכל תרגיל עד 15 חזרות ----------------------- איזה אבקה הכי תתאים לי ? אבקה לעליה במסה או קריאטין או אבקות חלבון אין לי מושג |
![]() |
![]() |